KRAJ SEZONE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Operacija je sledeći korak, već se zna i gde će biti podvrgnut zahvatu?
Nole u problemu, Foto: AP

IDE U FEDEREROV KOMŠILUK

KRAJ SEZONE ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Operacija je sledeći korak, već se zna i gde će biti podvrgnut zahvatu?

Glasine iz Njujorka samo su probudile sumnju

Objavljeno:

Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na US openu. Srpskog asa, nažalost, na tom putu nije omeo protivnik, već povreda.

Problem sa ramenom leve ruke koji se pojavio još pre odlaska u Njujork, nije bio naivan. Đoković je uspevao da se nosi sa bolovima i dobije tri meča, ali je onda u osmini finala bio primoran da preda duel Stenu Vavrinki, zbog čega su mu mnogi zamerili.

Najavio je tada da situacija sa ramenom ne izgleda dobro, da mu je neophodno mirovanje, a samo nekoliko dana kasnije glasine iz Njujorka samo su probudile sumnju da bi srpski as mogao da završi sezonu pre vremena.

Nole u problemima
Nole u problemima foto: AP

Novinar "Njujork tajmsa" Kristofer Kleri naveo je da ima informaciju "da je Đokovićevo rame problematično i da bi moglo da zahteva malo više od kratkog odmora", o čemu smo već pisali.

Novosti su, kako se pretpostavlja, da najbolji teniser sveta traži pomoć za problem sa ramenom u klinici u Cirihu u kojoj je već bio zbog podlaktice.

Jer ne tako davno on je zbog problema sa laktom morao na operaciju, pa onda i dodatnu minornu hiruršku intervenciju, što je dovelo do duge pauze.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.