DA SU FEDERERU RADILI ONO ŠTO SU ĐOKOVIĆU, ZAVRŠILI BI U ZATVORU: Prejake reči Amerikanca po ispadanju srpskog asa!
Nole i Rodžer, Foto: EPA/Laurence Griffiths

ISTINA ŽIVA!

DA SU FEDERERU RADILI ONO ŠTO SU ĐOKOVIĆU, ZAVRŠILI BI U ZATVORU: Prejake reči Amerikanca po ispadanju srpskog asa!

Kalpeper podseća da je lako zaboraviti da je Đoković, sa 15 od njegovih 16 grend slem titula osvojenih u ovoj deceniji, svojevremeno toliko dugo bio treći na svetu

Objavljeno:

"Vašington post" je posvetio ogromnu pažnju eliminaciji Novaka Đokovića sa US opena od Stana Vavrinke (uz veliku "pomoć" ramena), a novinar ovog renomiranog medija Čak Kalpeper u kolumni je branio najboljeg tenisera sveta.

- Novak Đoković mora da je najpotcenjeniji veliki sportista na planeti Zemlji, a Zemlja bi trebalo da bude bolja. Zemlja ume da bude tako pogrešna u svojim procenama, možda i više od drugih planeta - istakao je Kalpeper.

Prema njegovim rečima, Đoković je prosto uleteo u četvrto kolo US Opena u petak, ali je to došlo uz poznata podsećanja da ton Đokovićevih mečeva prosto odudara od tona mečeva u kojima igraju Rodžer Federer ili Rafael Nadal.

- Đoković je imao na treningu čoveka koji ga ometa dobacivanjima. Imao je takve osobe i na svojim mečevima, na kojima je dvostrukim servis greškama te osobe slao u delirujum - piše "Vašington Post".

- Federerovi ometači verovatno su se i pojavljivali tu i tamo, ali niko ne može da ih se seti, možda zato što bi odmah bili odvučeni u zatvor - navodi se u tekstu.

Kalpeper podseća da je lako zaboraviti da je Đoković, sa 15 od njegovih 16 grend slem titula osvojenih u ovoj deceniji, svojevremeno toliko dugo bio treći na svetu, da je "mogao da na tu poziciji stavi hipoteku, oko nje ogradu, a unutar nje dvorište puno kućnih ljubimaca". Bio je treći skoro celu drugu polovinu 2007, čitavu 2008. i prvu trećinu 2009. godine, ali i dodatnih devet meseci od oktobra 2009. do juna 2010. pre nego što se ugurao na mesto broj 2, piše Amerikanac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.