BRAJANTA PITALI O ĐOKOVIĆU: Od njegovog odgovora Federer i Nadal će zauvek imati komplekse!
Kobi Brajant i Novak Đoković, Foto: EPA/Justin Lane, Profimedia

HIT!

BRAJANTA PITALI O ĐOKOVIĆU: Od njegovog odgovora Federer i Nadal će zauvek imati komplekse!

Legenda o legendi!

Objavljeno:

Kobi Brajant je bio gost na US openu, a čim se pojavio na njujorškom turniru, novinari su ga odmah "spopali". Iako je u svakom momentu bio okružen sa nekolicinom radnika obezbeđenja, naposletku je dozvoljeno pripadnicima "sedme sile" da mu priđu i postave pokoje pitanje.

Upitan od novinara Sport kluba Saše Ozma šta misli o potencijalnom duelu SAD i Srbije na Mundobasketu, odgovorio je kratko i jasno: - Srbija će imati priliku da pobedi SAD. Kao i uvek, imaju odlične igrače, biće vrhunska utakmica i videćemo šta će se dogoditi - odgovorio je Kobi.

Kobi Brajant
Kobi Brajant foto: AP

Dotakao se i američkog sastava u Kini. - Imamo odlične igrače. Mislim da je to dodatni motiv za ekipu, svi ih otpisuju jer nemamo ona najveća imena, barem tako ljudi ne doživljavaju. Ali ti mladi igrači viće nosioci igre u svojim timovima za dve-tri godine. Biće to sve u redu. Pitali su ga i o Novaku Đokoviću, a odmah je kao iz topa ispalio:

- Novak Đoković. Čoveče... On je moj omiljeni igrač. Oduvek. Imao sam priliku da često razgovaram sa njim. Naročito u poslednjih nekoliko godina, kada je prolazio fazu promene u svojoj igri zbog povrede koju je imao. Znam kako mu je bilo jer sam prolazio kroz sličnu situaciju u svojoj karijeri. Najviše smo razgovarali o tome da zaboravi šta je bilo u prošlosti i da se fokusira na sadašnji trenutak. Nećeš biti igrač kakav si bio, ali ćeš biti druga verzija tog igrača. I on je sada i možda bolji nego što je ikada ranije bio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.