NOLE PROŠAO LONDERA, PA ZABRINUO NAVIJAČE: Đoković otvorio dušu o nezgodnoj povredi koja ga muči!
Nole na US openu, Foto: AP

VEOMA LOŠA SITUACIJA

NOLE PROŠAO LONDERA, PA ZABRINUO NAVIJAČE: Đoković otvorio dušu o nezgodnoj povredi koja ga muči!

- Ovo je nešto što me muči neko vreme i nije lako kada osećate bol - istakao je

Objavljeno:

Prvi reket sveta Novak Đoković prošao je u 3. kolo US opena pošto je savladao Argentinca Huana Ignasija Londera sa 3:0, ali taj meč ni ono što je izjavio posle njega nije dalo mira njegovim navijačima.

Srpskog tenisera je tokom meča mučila povreda levog ramena, o čemu je govorio posle meča.

- To je definitivno uticalo na moj servis i moj bekhend, ali ne bih želeo da pričam o tome već da čestitam protivniku koji je pokazao odličan takmičarski duh. Pobedio sam u tri seta, ali je definitivno bio veoma težak meč koji sam odigrao. Dosta udaraca smo razmenili, posebno u drugom setu kada je vodio 3:0. Pronašao sam odgovor u bekhendu što je bilo krucijalno. Hvala svima što su došli, znam da je bilo dosta kiše, hvala što nas podržavate.

Đoković je zatim pojasnio situaciju oko levog ramena.

- Ovo je nešto što me muči neko vreme i nije lako kada osećate bol, ali morate da pronađete način da to prevaziđete, da skraćujete poene i da koristite svoje šanse. Ja sam imao i sreće, posebno u drugom setu kada sam se vratio. Ovo nije prvi put da se suočavam sa ovakvim problemima i tako je kako je, ali sam zadovoljan što sam na terenu.

Novak svoj naredni meč igra za otprilike 48 sati.

- Verovatno ću zalediti svoje rame u narednih 48 sati i neću raditi ništa, pa ćemo videti šta će se dogoditi - našalio se srpski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.