IMAM BOLOVE VEĆ DESETAK DANA! ĐOKOVIĆ POVREĐEN IGRA NA US OPENU: Neću da kažem o kom delu tela se radi!
Novak Đoković priznao da ima neki zdravstveni problem, Foto: AP

Uspeo je i da se našali

IMAM BOLOVE VEĆ DESETAK DANA! ĐOKOVIĆ POVREĐEN IGRA NA US OPENU: Neću da kažem o kom delu tela se radi!

Srpski teniser je priznao da postoji određeni zdravstveni problem, ali kaže da ga to ne brine previše i da se situacija popravlja

Objavljeno:

Novak Đoković izazvao je oduševljenje u Srbiji odlukom da prihvati poziv Nenada Zimonjića da igra u novom formatu Dejvis kupa za reprezentaciju Srbije na turniru koji se igra u novembru u Madridu.

Tokom prethodnih godina, prvi reket planete nije često bio u Dejvis kup timu svoje zemlje, što je bilo razumljivo, a i tokom ove godine su stizale najave i od njega samog da su male šanse da će igrati, te da mu se ne dopada baš što je došlo do reforme takmičenja, pa je na neki način napravljen turnir kao Svetsko prvenstvo.

Ipak, promenio je svoje mišljenje i odlučio da učestvuje u premijernom izdanju po novim pravilima, a to je obrazložio u intervjuu tokom US opena.

Novak Đoković je objasnio odluku da igra Dejvis kup
Novak Đoković je objasnio odluku da igra Dejvis kupfoto: EPA/Brian Hirschfeld

- Igraću i ATP kup. Iskren da budem, ATP kup mi je bio prioritet jer je bolji raspored (3. januara) i to mi je išlo na ruku. Međutim, nedostaju mi Dejvis kup i igranje za reprezentaciju. Nenad Zimonjić i svi ostali igrači uzbuđeni su da učestvuju u novom formatu takmičenja. Istina je da je nezgodna nedelja, na kraju sezone, i nadam se da ćemo svi biti zdravi. Ima zamora materijala tada, igraćemo na nadmorskoj visini u Madridu, ali na tvrdoj podlozi. To je to, razgovarao sam sa Nenadom u Njujorku, rekao sam mu da sam na raspolaganju i radujem se da nastupimo svi zajedno - poručio je srpski teniser.

Potom se Srbin osvrnuo i na ono što ga očekuje na poslednjem Gren slemu sezone, gde brani titulu, pre svega prvi sledeći protivnik Huan Londerom, sa kojim se nije dosad susretao i nepoznanica je.

Novak se osvrnuo i na narednog protivnika Huana Londera
Novak se osvrnuo i na narednog protivnika Huana Londerafoto: EPA/Brian Hirschfeld

- Malo sam ga gledao protiv Federera u Sinsinatiju. Čvrst je sa osnovne linije, borac je i istrajan je, što je karakteristično za Južnoamerikance. Nema neko veliko oružje, ali je stabilan sa obe strane, zna da uđe u teren, bez problema prelazi iz dijagonale u paralelu i vidi se da je talentovan. Rekao bih da je sličan kao Karbaljes Baena, samo bolji. Moram da nastavim ovako kao u prvom meču, u stvari nadam se da će biti još bolje - rekao je Đoković o svom narednom rivalu.

Đoković je jednom izjavom pomalo i zabrinuo svoje navijače, pogotovo što je tokom priprema za US open prekidao treninge zbog žuljeva, a sada kaže da postoji određeni problem.

- Imam malo problemčića... Ne bih da pričam u kojem delu tela. Nije intimni deo, u pitanju je nešto drugo, standardno - nasmejao se i nastavio:

- Imam male bolove desetak dana, to me remeti u ritmu sa osnovne linije malo, i kod servisa, ali bolje je mnogo u odnosu na pre tri-četiri dana. Verujem da će za naredni meč sve biti u redu - rekao je Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.