TREBALO MU JE SAMO 26 PORAZA DA SHVATI: Federer konačno otkrio uzrok svih izgubljenih mečeva od Novaka Đokovića!
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: EPA/Laurence Griffiths

KONAČNO PRIZNAO

TREBALO MU JE SAMO 26 PORAZA DA SHVATI: Federer konačno otkrio uzrok svih izgubljenih mečeva od Novaka Đokovića!

Do sada su odigrali 48 mečeva, a u pobedama vodi Srbin sa 26:22

Objavljeno: 18:30h

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković i jedan od možda najboljih igrača u istoriji belog sporta Rodžera Federera imaju možda i najveće rivalstvo u istoriji tenisa.

Do sada su odigrali 48 mečeva, a u pobedama vodi Srbin sa 26:22. Srpski teniser je pobedio Švajcarca u poslednja četiri njihova uzastopna duela, a novi ih očekuje u polufinalu US opena, ukoliko i jedan i drugi teniser dođu do tog meča.

Poslednji put sastali su se u julu kada je Đoković napravio spektakularan preokret u Federerovoj "dnevnoj sobi", finalu Vimbldona.

- Ono po čemu se Đoković ističe u odnosu na druge je to da kada padne u meču i to se odrazi na rezultat, postane opušteniji, igra slobodnije. I upravo to smo videli i na Vimbldonu... Kada protivniku krene dobro, pokušavate da zaustavite tu 'oluju', igrate agresivnije. Tu vam svakako može pomoći dobar servis, jer ne dozvolite onom preko puta vas da igra na taj način. Ne smeta mi kada on izabere da više forsira tu agresivnu igru od sigurnije igre, i igraču je veoma važno da imate obe te strane. A on to ima - priznao je Federer šta krasi igru Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.