SVI PRIČAJU SAMO O TOME, NE MOGU DA POBEGNEM: Đoković se navikao na te priče i priznaje da mu prijaju!
Najbolji teniser sveta, Foto: AP

pred poslednji gren slem

SVI PRIČAJU SAMO O TOME, NE MOGU DA POBEGNEM: Đoković se navikao na te priče i priznaje da mu prijaju!

Novak svoju odbranu titule na US Openu počinje u ponedeljak

Objavljeno:

Novak Đoković se priprema za učešće na US openu, ali se sve više priča o tome kako bi uskoro mogao da uđe u istoriju svetskog tenisa i postane najveći ikada.

Federer imao 20 titula, Đoković 16, a između se nalazi Rafael Nadal sa 18 titula. Međutim, prvog reketa sveta svi vide u skorijoj budućnosti kao nekoga ko će preskočiti Federera.

- Svestan sam toga, naravno. Mislim, deo sam ovog sveta. Ne mogu da eliminišem i iskjljučim to što ljudi pričaju. I moram da prizna da mi laska. Ipak, preda mnom je dug put. Težim ka tome i to mi je jedan od ciljeva - rekao je Đoković.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: AP/John Minchillo

Novak svoju odbranu titule na US Openu počinje u ponedeljak, a novinarima je rekao da mu prija igra noću.

- Nisam izgubio previše mečeva tokom noći. S druge strane, uživam u glasnoj atmosferi koju navijači naprave tamo. Za naš sport je dobro da imamo različite atmosfere - rekao je Đoković.

Novak u 1. kolu igra protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene. Ukoliko savlada prvu prepreku, Đoković će u 2. kolu igrati protiv boljeg iz duela Sem Kveri - Huan Ignacio Londer, dok bi u trećem kolu mogao da igra protiv Janka Tipsarevića ili Dušana Lajovića.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.