NIJE IZDRŽAO NI 3 DANA: Kirjos ponovo izdivljao iz najneverovatnijeg razloga! I očekivano izleteo s turnira!
Nik Kirjos, Foto: AP/Paul Chiasson

NISMO DUGO ČEKALI

NIJE IZDRŽAO NI 3 DANA: Kirjos ponovo izdivljao iz najneverovatnijeg razloga! I očekivano izleteo s turnira!

Posle turnira u Vašingtonu koji je osvojio, svi su pomislili da će Australijanac da se promeni i da više neće praviti incidente na terenu

Objavljeno:

Nije dugo trebalo da opet na terenu vidimo starog Nika Kirjosa.

Posle turnira u Vašingtonu koji je osvojio, svi su pomislili da će Australijanac da se promeni i da više neće praviti incidente na terenu. Međutim, samo nekoliko dana posle izjave kako naporno radi kako bi bio bolji igrač i bolja osoba, vratio se stari Nik.

U prvom kolu Mastersa u Montrealu, koje je izgubio od Kajla Edmunda sa 6:3, 6:4, videlo se pravo Kirjosovo lice. Opet se, kao i mnogo puta ranije, raspravljao sa sudijama, tražio da se meč prekine zbog kiše (ta želja mu je ispunjena, jer se pravi potop srušio na kanadski grad pa su igrači morali da naprave pauzu od sat i po).

Najnoviji haos Kirjos je napravio oko peškira, jer mu se više dopao beli, a ne šareni turnirski. Već postaje tradicija da na svojim mečevima bar jednom pokuša da servira ispod ruke što mu uspeva u najvećem broju slučajeva, a nekada to uradi samo da bi prodao foru rivalu na šta se Edmund samo nasmejao.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.