NOVAK ĐOKOVIĆ I RAFAEL NADAL SPREMAJU MILIONSKI ŠOU: Arabiju su otkazali, ali sad ih zove još jedna bogata zemlja!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: AP/Gregorio Borgia

SPEKTAKL

NOVAK ĐOKOVIĆ I RAFAEL NADAL SPREMAJU MILIONSKI ŠOU: Arabiju su otkazali, ali sad ih zove još jedna bogata zemlja!

To bi trebalo da bude „jedinstvena prilika za mlade kazahstanske tenisere da nauče nešto od iskusnih legendarnih igrača”

Objavljeno:

Teniski spektakl je zakazan za 24. oktobar.

Kako piše „Express”, koji se poziva na izvore iz Teniskog saveza Kazahstana, Novak Đoković i Rafael Nadal bi trebalo da se sastanu na teniskoj egzibiciji u oktobru na stadionu koji prima 11.578 gledalaca u Nur-Sultanu u Kazahstanu.

To bi trebalo da bude „jedinstvena prilika za mlade kazahstanske tenisere da nauče nešto od iskusnih legendarnih igrača”, navedeno je u tekstu. Ukoliko dođe do meča, Srbin i Španac bi potvrdili da neće učestvovati na turnirima u Beču i Bazelu koji su na programu u tom terminu, ali bi bili na Mastersu u Parizu koji počinje 28. oktobra.

Prvi i drugi teniser sveta trebalo je da se sastanu na egzibiciji u Saudijskoj Arabiji prošle godine, ali je sve otkazano zbog Nadalove povrede. Osim toga, taj duel je bio u centru pažnje pošto se država domaćin našla na udaru zbog optužbi da je saudijska vlada naložila ubistvo novinara Džamala Kašogija. Kako se navodilo, tada su Đoković i Nadal mogli da zarade po milion dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.