KIRJOS MOŽE DA ODUVA ĐOKOVIĆA SA TERENA: Izjava bivše teniserke koja je uzburkala svet tenisa!
Novak Đoković je u otvorenom "ratu" sa Kirjosom, Foto: AP

njeno mišljenje

KIRJOS MOŽE DA ODUVA ĐOKOVIĆA SA TERENA: Izjava bivše teniserke koja je uzburkala svet tenisa!

Nekada 24. teniserka sveta misli da Kirjos često ne izgleda kao neko ko uživa u svom poslu

Objavljeno: 19:58h

Nekadašnja britanska teniserka Anabel Kroft govorila je o potencijalu, karakteru i ponašanju ekscentričnog Nika Kirjosa.

Voditeljka sportskog programa na jednoj britanskoj televiziji kaže da je Australijancu lakše da igra protiv vrhunskih rivala. - On bolje igra protiv takvih protivnika jer mu je lakše da zadrži koncentraciju i da se psihički spremi. Problem je što jednostavno ne znate kakvog Kirjosa ćete 'dobiti', a videti ga kako 'tankuje' i kako se ponekad uopšte ne trudi je dosta začuđavajuće - dodaje Britanka.

Zatim se osvrnula na to šta bi Kirjos mogao da uradi...

- Mora da je neverovatno frustrirajuće igrati protiv njega. Svi njegovi protivnici su svesni njegovog talenta i sposobnosti da 'oduva' bilo koga sa terena, uključujući i Federera, Nadala i Đokovića - istakla je za "Tennis 365".

Nik Kirjos
Nik Kirjos foto: EPA/Rhona Wise

Nekada 24. teniserka sveta misli da Kirjos često ne izgleda kao neko ko uživa u svom poslu.

- Smeje se, zabavlja sa publikom... To mi deluje kao ponašanje nekoga ko ne voli ono što radi. Možda je u pitanju i to što ima previše novca da bi posao shvatio ozbiljno u svojim godinama - istakla je Kroft i navela razmaženost kao potencijalnu manu Nikovog karaktera.

- Kao da mu nije dovoljno stalo. Možda je dobio previše toga prerano i ne može to da podnese. Tužna sam kada mi izgleda kao da je zbunjen na terenu, a trenutno nije sposoban da ga neko trenira. Poseduje preveliku moć i preveliku količinu novca da bi poštovao bilo čije mišljenje o tenisu i da bi ga bilo briga šta god da neko drugi misli. Mislim da će jednog dana gledati šta je radio i pitati se da li je to bilo ispravno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / B92 Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.