PLAKAO JE KAO MALO DETE POSLE PORAZA OD NOLETA: Otkrivena velika tajna Rodžera Federera
Foto: AP/Tim Ireland

savladale ga emocije

PLAKAO JE KAO MALO DETE POSLE PORAZA OD NOLETA: Otkrivena velika tajna Rodžera Federera

Bar tako tvrdi argentinski novinar

Objavljeno: 15:19h

Od epskog finala Vimbldona prošlo je više od dve nedelje, no, vesti o tom duelu i dalje pristižu. Novak Đoković je nakon nezapamćene borbe koja je trajala skoro 5 sati, pobedio osmostrukog šampiona nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu sa 3:2 u setovima.

Meč je obilovao istorijskim elementima pa pored toga što je najduže finale u istoriji Vimbldona, takođe će ostati zabeleženo da je u njemu po prvi put u istoriji ovog turnira pri rezultatu 12:12 odigran taj-brejk.

Cela ta istorija pripada onome ko pobedi, a taj neko ko je odneo sve tog nedeljnog popedneva bio je Novak Đoković. Iako je bio na samom rubu poraza, iako je protiv sebe, pored izvanrednog protivnika, imao i ceo stadion, ništa ga nije sprečilo da na kraju trijumfuje i uđe u anale teniske istorije.

O tome kako se osećao švajcarski teniser i vlasnik 20 Gren slem turnira pisao je i jedan argentinski novinar.

Po njegovim navodima Federer je posle meča dugo bio u svlačionici i plakao. Iako je dao sve od sebe da na pres konferenciji, održanoj neposredno nakon završetka meča, ne prikazuje znake frustracije ipak su ga emocije savladale onog trenutka kad je ostao sam.

Rodžeru nije strano da nakon velikih pobeda, ali i poraza, brizne u plač. Svi se još uvek sećaju svečane ceremonije dodele pehare 2009. godine na Australijen Openu kada je izašao kao poražen iz duela sa Rafaelom Nadalom i zaplakao pred punom "Rod Lejver" arenom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.