PUBLIKA GA IZVIŽDALA: Kirjos odgovorio Đokovićevom treneru, pa divljao na terenu!
Foto: Printskrin

nema kraja

PUBLIKA GA IZVIŽDALA: Kirjos odgovorio Đokovićevom treneru, pa divljao na terenu!

Nakon dve interesantne razmene, Kirjos se ponovo obratio publici i upitao je "ne zabavljate se?".

Objavljeno: 09:26h

Nik Kirjos je u noći između utorka i srede porazio Taj Sona Kvjatkovskog sa 7:5, 6:4 u prvom kolu turnira u Vašingtonu gde je Australijanac ponovo pokušao da skrene pažnju na sebe ekscentričnim ponašanjem. Kao uvertiru za pomenuti meč, Kirjos je odgovorio na komentar Gorana Ivaniševića o njemu.

Do izražaja je jedan takav gest došao u finišu prvog seta kada je posle greške američkog tenisera Kirjos napravio brejk.

Kvjatkovski je pokušao da gađa u telo rivala koji je istrčao, ali je pogodio samo mrežu za vođstvo Australijanca od 4:3. Pošto je napravio prvi brejk na meču, Nik Kirjos je "proslavio" skakutanjem do klupe, nešto nalik na konjski kas, prilikom čega mu je par reči dobacio i sam Taj Son Kvjatkovski.,

Kao i u većini slučajeva, Kirjos je podelio publiku na one koji su oduševljeni aplaudirali, ali i one što su zviždukom ispratili njegovo skakutanje. Onim drugima je Kirjos namenio začuđujuć pogled ka tribinama uz podignute ruke, mora da tako nešto nije očekivao.

Neposredno pred duel prve runde ATP Vašingtona Kirjos je odgovorio i na izjavu Gorana Ivaniševića, trenera Novaka Đokovića, o tome da ne bi znao kako da posavetuje Australijanca da mu je trener, kratkim komentarom - "ni ja".

Sem stvari koje nisu usko vezane za "beli sport" duel australijskog i američkog tenisera obeležili su i zaista lepi potezi. Nakon dve interesantne razmene, Kirjos se ponovo obratio publici i upitao je "ne zabavljate se?".

U sledećoj rundi turnira u glavnom gradu Sjedinjenih Američkih Dražava Nik Kirjos igraće protiv Žila Simona.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ Blicsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.