OVO SE MARJANU UOPŠTE NEĆE DOPASTI! Novak trenira kod čoveka koga Vajda ne može očima da vidi!
Marijan Vajda i Novak Đoković, Foto: EPA/Andreu Dalmau

Voli tAMO da boravi

OVO SE MARJANU UOPŠTE NEĆE DOPASTI! Novak trenira kod čoveka koga Vajda ne može očima da vidi!

Najbolji srpski teniser je počeo sa pripremama za američku turneju

Objavljeno: 15:25h

Novak Đoković počeo je sa pripremama za deo sezone na betonu i američku turneju čiji će vrhunac biti US open.

Najbolji teniser sveta je posle zasluženog odmora na Korčuli nakon odbrane titule na Vimbldonu, otišao na jedno od svojih najomiljenijih mesta za trening - Marbelju.

Redovno najbolji srpski teniser odlazi u ovo špansko letovalište na pripreme, makar 2 puta godišnje i poznato je da i on i njegova porodica uživaju da provode vreme tu.

Takođe, tu mu odgovaraju i uslovi za trening, a trenira na akademiji Pepea Imaza, koji baš i nije omiljen među Novakovim fanovima, jer mnogi smatraju da je njegov uticaj loš na Srbina.

Prvi reket planete je to u nekoliko navrata negirao i poručivao da ga sa Špancem, koga mnogi karakterišu kao gurua, veže i prijateljstvo, tako da i dalje odlazi kod njega da trenira.

Sa Đokovićem u narednom periodu neće biti njegov trener Marijan Vajda, koji zbog porodičnih obaveza i očekivanja unučeta, će preskočiti ovaj deo sezone i najverovatnije se priključiti timu tek na US openu.

Takođe je dobro poznato da Slovak baš i "ne miriše" Imaza, pa je verovatno i to razlog zašto neće biti sa Srbinom u Marbelji.

Đoković je odlučio da preskoči Rodžers kup u Montrealu i prvi naredni turnir na kome će učestvovati jeste Masters u Sinsinatiju, koji će mu biti i jedina priprema za odbranu titule na "Flešing medouzu".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.