NADAL RAZOČARAN POBEDOM ĐOKOVIĆA: Navijao sam za Federera, ali...
Federer je poražen u pet setova, Foto: AP

oglasio se

NADAL RAZOČARAN POBEDOM ĐOKOVIĆA: Navijao sam za Federera, ali...

- Podaci i statistika govore da je to bilo najbolje finale - kaže Nadal

Objavljeno:

Meč Đokovića i Federera prikovao je ljubitelje tenisa za stolice, pa se mnogi slažu da je to bilo možda i najbolje vimbldonsko finale.

Trener Rafela Nadala, stric Toni smatra da je finale koje su 2008. godine u Londonu igrali Rafa i Federer bilo uzbudljivije i kvalitetnije. Nadal je tada, nakon vođstva 2:0, pa egala 2:2, savladao Švajcarca 9:7 u petom setu.

- Podaci i statistika govore da je to bilo najbolje finale - kaže Nadal, prenosi Marka, pa se nadovezuje na temu tek završene epske borbe Đokovića i Federera:

Toni Nadal, stric i trener Rafaela
Toni Nadal, stric i trener Rafaela foto: AP/Daniel Reinhardt

- Meč je bio veoma dobar, emotivan, jedan od onih koji vas teraju da se navučete na tenis. Imao je sve sastojke koji čine jedan meč velikim, te dve meč lopte za Federera, trajanje... Ali, finale 2008. je bilo bolje, na to upućuju i podaci koje imam.

Za koga je navijao?

- Pre meča sam negde već rekao da ne znam ko će da pobedi, nije bila laka prognoza, jer nisam učestvovao u pripremi meča. Ako me pitate, navijao sam za Federera, ali je on izgubio i to me je razočaralo. Doduše, ovakav ishod odgovara Rafi, jer je ostao na istom odstojanju od Federera u trci koju vode njih trojica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.