VELIKA SRAMOTA ZA VIMBLDON: Englezi ne poštuju Novaka Đokovića!
Foto: AP/Kirsty Wigglesworth

nisu fer prema srbinu

VELIKA SRAMOTA ZA VIMBLDON: Englezi ne poštuju Novaka Đokovića!

Najbolji na svetu, a ne igra na Centralnom terenu turnira!

Objavljeno: 09:40h

Dokle više? Aktuelni šampion Vimbldona Novak Đoković je dva puta zaredom igrao na terenu 1, umesto da kao prvi reket sveta svoje mečeve igra na Centralnom terenu.

Nije ovo prvi put da se organizatori najvećeg tunrnira na svetu ovako ponašaju prema aktuelnom prvaku. Mnogi smatraju da je Federer na mestu Novaka druga bi se pesma pevala.

- Da li bi se ovako nešto dogodilo da Federer brani titulu? Tražili smo karte za centralni teren misleći da ćemo na njemu gledati Đokovića. Zapanjena sam da je broj 1 na ATP listi i šampion Vimbldona po drugi put zaredom premešten sa centralnog terena na teren 1 - napisala je izvesna Karen Džons na Tviteru.

Nije prvi put da objektivni navijači primećuju razliku u odnosu organizatora turnira prema Đokoviću s jedne strane ili Federera i Marija na drugoj strani, a i Rafaelu Nadalu nije jasno kako Srbin ne igra na Centralnom turniru.

- Čak ni Đoković nije igrao na Centralnom terenu - rekao je Španac.

Takođe, najbolja u ženskoj konkurenciji Ešli Barti igrala je protiv Alison Riske na terenu 2, jer se smatralo da njihov duel neće biti dovoljno atraktivan za najveći stadion turnira, ali Novakovi navijači ne prihvataju ovakva poređenja:

- Nije prvi put da objektivni navijači primećuju razliku u odnosu organizatora turnira prema Đokoviću s jedne strane ili Federera i Marija na drugoj strani - matra jedan od nezadovoljnih Novakovih pristalica Entoni Harkins.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.