TAJ ČOVEK ŽELI DA MI UNIŠTI ŽIVOT! Ne možete ni da zamislite šta sve pokušava da mi uradi!
Aleksandar Zverev prolazi kroz težak period, Foto: AP

Mladi teniser u agoniji

TAJ ČOVEK ŽELI DA MI UNIŠTI ŽIVOT! Ne možete ni da zamislite šta sve pokušava da mi uradi!

Nemački teniser je u velikim privatnim i poslovnim problemima usled spora sa bivšim menadžerom

Objavljeno:

Očekivalo se da bi 2019. godina trebalo da bude godina velikog proboja Aleksandra Zvereva u sam vrh svetskog tenisa, pa što da ne i osvajanje prvog Gren slem trofeja, pogotovo posle pobede nad Novakom Đokovićem u finalu završnog Mastersa u Londonu.

Ali umesto toga usledio je pad i niz neočekivanih rezultata, pogotovo na najvećim turnirima, što smo mogli videti i na Vimbldonu, gde je doživeo šok eliminaciju već u 1. kolu od Jiržija Veselog.

Očigledno je da ima brojnih problema nemački teniser, a oni nisu samo sportske već i privatne prirode, o čemu je tek sada pristao da priča.

Aleksandar Zverev sa spori sa bivšim menadžerom
Aleksandar Zverev sa spori sa bivšim menadžeromfoto: AP

- Neko pokušava da mi uništi život. Neko ko mi je bio veoma blizak. Ne znam kako to može da mi radi. Suludo je. Veoma sam ljut zbog svega, pogotovo jer je u pitanju osoba sa kojom sam bio veoma blizak i koja sada pokušava da mi život učini što je težim moguće - izjavio je Zverev.

Taj neko je njegov bivši menadžer Patrisio Apej sa kojim je u sudskom sporu, ali ne želi da iznosi detalje o čemu se radi.

- On to namerno radi, pred početak velikih turnira kao što je ovaj. Zašto? Ne znam šta se dešava, ovo je apsurdno. Ne smem da kažem ništa opširnije, ali sve je ovo apsurdno i izuzetno utiče na mene. Mislio sam da smo prijatelji, da smo bliski, da to nije samo posao... On to sve radi sa namerom, tako da ne razumem.

Aleksandar Zverev je ispao u 1. kolu Vimbldona
Aleksandar Zverev je ispao u 1. kolu Vimbldonafoto: EPA/Mast Irham

Novak Đoković danas u osmini finala Vimbldona (oko 16.30) ima neočekivanog rivala u liku mladog Frnacuza Iga Umbera, 481. igrača sveta. Novak je apsolutni favorit, naravno, a kvota da će slaviti sa 3:0 u setovima je 1,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đoković - Umber.

Izgleda da je reč o naplati nekih potraživanja, mada mnogi spekulišu da je reč o pohlepi čileanskog menadžera koji pokušava da izvuče što više novca od mladog tenisera.

- Kako i zašto jedan čovek ovo može da radi drugom ja stvarno ne razumem... Vi ne možete ni da zamislite šta on sve pokušava da mi uradi - dodao je Zverev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.