ZAR OPET? Poznato kada i gde igra Novak Đoković za plasman u četvrtfinale Vimbldona!
Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

1/8 finala vimbldon

ZAR OPET? Poznato kada i gde igra Novak Đoković za plasman u četvrtfinale Vimbldona!

Ponovo šampion ne igra na Centralnom terenu

Objavljeno: 18:47h

Branilac titule na Vimbldonu srpski teniser Novak Đoković igra u ponedeljak meč osmine finala tog turnira u Londonu protiv Francuza Uga Umbera.

U ponedeljak počinje druga nedelja trećeg grend slem turnira u sezoni, a na teren će nekolicina višestrukih šampiona. Četvorostruki šampion Đoković igra protiv Umbera, a taj meč treći je na programu terena broj jedan i očekuje se da će početi oko 17.30.

Program na tom terenu počinje duelom sedmostruke šampionke Amerikanke Serene Vilijams i Španjolke Karle Suares Navaro, a posle njih na teren izlaze Rumunka Simona Halep i američka tinejdžerka Koko Gof.

Na Centralnom terenu od 14 časova dvostruki šampion Španac Rafael Nadal igra protiv Portugalca Žoaa Souze, a posle njih na teren izlaze dvostruka šampionka Čehinja Petra Kvitova i domaća teniserka Džoana Konta.

Osmostruki šampion Vimbldona Švajcarac Rodžer Federer igra protiv Italijana Matea Beretinija, a meč je poslednji na programu Centralnog terena. Prva teniserka sveta Australijanka Ešli Barti igra u osmini finala protiv Amerikanke Alison Riske, dok će Kei Nišikori iz Japana igrati protiv Kazahstanca Mihaila Kukuškina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.