RIKA MLADOG LAVA PRED DUEL SA ŠAMPIONOM: Ambicozni Amber već preti Novaku Đokoviću!
Igo Amber, Foto: EPA/Nic Bothma

VIMBLDON 2019.

RIKA MLADOG LAVA PRED DUEL SA ŠAMPIONOM: Ambicozni Amber već preti Novaku Đokoviću!

Francuz ima 21 godinu, trenutno je na 66. mestu ATP liste, a njegov plasman u drugu nedelju nezvaničnog prvenstva sveta ostavio je teniski svet u čudu

Objavljeno:

U osmini finala Vimbldona branilac titule Novak Đoković igraće protiv Iga Ambera.

Francuz ima 21 godinu, trenutno je na 66. mestu ATP liste, a njegov plasman u drugu nedelju nezvaničnog prvenstva sveta ostavio je teniski svet u čudu. Svi su očekivali da se srpski teniser suoči sa Kanađaninom Feliksom Ože-Alijasimom, ali je Amber napravio iznenađenje i pobedio kanadskog igrača sa 3:0.

- Srećan sam zbog pobede. Feliks mi je prijatelj i odličan je igrač, tako da je bilo zadovoljstvo igrati sa njim. Biće još naših mečeva, siguran sam - rekao je Amber posle meča sa Kanađaninom.

Duel sa Đokovićem u ponedeljak biće Amberov prvi sa igračima iz TOP 10. Francuski teniser je levoruk, ima odličan servis pa će biti zanimljivo videti kako će se svetski broj jedan nositi sa njim. Mladi lav oštri zube za taj meč i puca od samopouzdanja.

- Ovo je zaista kao u snu. Možda mi je ovo bio i najbolji meč u karijeri. Želeo bih što je moguće više da uživam u ovom trenutku, ovoj pobedi, a potom mi ostaje da sa trenerom pripremim taktiku za meč sa Đokovićem. Voleo bih da igram svoju igru. Da, mislim da imam šansu. Da ne verujem da nemam, verovatno ne bih ni izlazio na teren - dodao je Francuz.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.