VILANDER O NOVAKOVOM NAREDNOM PROTIVNIKU: Dolazi ispod radara, ali nema šanse kad se loptica prebaci više od 2 puta
Mats Vilander ipak prepušta ulogu favorita Novaku Đokoviću, Foto: Starsport©

Pravi test

VILANDER O NOVAKOVOM NAREDNOM PROTIVNIKU: Dolazi ispod radara, ali nema šanse kad se loptica prebaci više od 2 puta

Legendarni bivši teniser veruje da je ovaj meč pravi test za srpskog tenisera u ovom delu turnira

Objavljeno:

Legendarni Mats Vilander, koji je u poslednje vreme prilično promenio svoje mišljenje o Novaku Đokoviću, prokomentarisao je predstojeći Srbinov meč na Vimbldonu.

Najbolji teniser sveta će u 3. kolu igrati protiv Huberta Hurkača, za koga sadašnji komentator "Eurosporta" misli da je budući Top10 igrač.

- Hurkač je totalno drugačiji tip igrača u odnosu na one sa kojima se Novak sastajao u dosadašnjem toku turnira. Ima poseban, jak servis, mlad je, ima ozbiljan forhend, ali nisam siguran da može da se nosi sa Đokovićem kada se loptica prebacuje više od dva puta preko mreže. Hurkač je jedan od onih igrača "ispod radara", o kome mi uopšte ne pričamo kao o nekome ko će biti budući top 10 igrač. Mislim da Poljak ima potencijal i da Novaku neće biti jednostavno - rekao je Vilander.

Zanimljivosti o Novaku Đokoviću
Zanimljivosti o Novaku Đokovićufoto: EPA/Andy Rain

Ujedno, on je istakao i da će ovaj meč biti odličan test za srpskog igrača pred naredne mečeve na putu ka odbrani titule.

- Hurkač je već pobedio starije, iskusnije igrače koji znaju kako se igra na travi. Novak je, naravno, drugačiji, ali sigurno da će Hubert igrati bez pritiska. Oni su se sastali u prvom kolu Rolan Garosa i možda je malo preterano, ali mislim da će ovo biti pravi test za Novaka da vidi gde je, smatram da mu je potreban ovakav pred narednu rundu - rekao je Vilander.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.