JAKA GLAVA IVANE JOROVIĆ: Filip Krajinović eliminisan!
Ivana Jorović, Foto: EPA/Miguel Sierra

VIMBLDON 2019.

JAKA GLAVA IVANE JOROVIĆ: Filip Krajinović eliminisan!

Činilo se da će taj brejk pripasti holandskoj teniserki koja je povela sa 5:3

Objavljeno:

Srpska teniserka Ivana Jorović odlično je počela takmičenje na Vimbldonu.

Ona je u prvom kolu savladala Holanđanku Lesli Kerhov sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4. U prvom setu viđena su čak četiri brejka, po dva su napravile obe teniserke. Činilo se da će taj brejk pripasti holandskoj teniserki koja je povela sa 5:3, ali je Jorovićeva vezala četiri poena i osvojila prvi deo igre.

Drugi set nije počeo najbolje po Srpskinju, jer je Kerhova povela sa 2:0, ali se Jorovićeva sabrala, vratila brejk i napravila još jedan za siguran plasman u sledeće kolo gde čeka pobednicu duela u kome se sastaju Hrvatica Dona Vekić i Amerikanka Alison Riske.

U sledećoj rundi Jorovićeva čeka ili Hrvaticu ili Amerikanku
U sledećoj rundi Jorovićeva čeka ili Hrvaticu ili Amerikanku foto: EPA/Miguel Sierra

Za razliku od Jorovićeve, Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Vimbldona. U prvoj rundi, Srbin je izgubio od Dominika Kepfera sa 3:1, po setovima 6:3, 4:6, 7:6, 6:2.

Filip Krajinović
Filip Krajinović foto: EPA/Srdjan Suki

Nije loše počeo duel Krajinović iako je izgubio prvi set. Uspeo je da osvoji naredni i izjednači, a velika borba vodila se u trećem setu. Međutim, srpski teniser nije izdržao i izgubio je tu deonicu sa 7:6 (11:9). U poslednjem setu, dva brejka su bila dovoljna Kepferu da prođe u sledeće kolo. Poveo je sa 5:1 pa je Srbin morao da položi oružje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.