NIŠTA BOLJE NIJE MOGLO DA MU SE DOGODI: Nikola Pilić blista zbog saradnje Đokovića i Ivaniševića!
Nikola Pilić, Foto: News1

VIMBLDON 2019.

NIŠTA BOLJE NIJE MOGLO DA MU SE DOGODI: Nikola Pilić blista zbog saradnje Đokovića i Ivaniševića!

Kada je na Instagramu objavio da će nekadašnji šampion Vimbldona biti u stručnom štabu, Đoković je odmah znao da će jedan čovek biti oduševljen

Objavljeno:

Već danima glavna tema u teniskom svetu je saradnja Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu.

Kada je na Instagramu objavio da će nekadašnji šampion Vimbldona biti u stručnom štabu, Đoković je odmah znao da će jedan čovek biti oduševljen tom saradnjom. Reč je o Nikoli Piliću koji je posredovao u upoznavanju dvojice igrača 2001. godine kada je Hrvat osvojio trofej u Londonu.

- Nole je tada imao 14 godina i upoznali su se kod mene u Minhenu. Zamolio sam Gorana, koji je bio velika zvezda, trostruki finalista Vimbldona, da odigra pet minuta sa njim. Na kraju su igrali 20 minuta i Novak nije promašio nijednu lopticu. Goran mi je rekao "Šjor Niki, od ovog malog stvarno može biti nešto". Ne mogu da kažem da li mu je Goran bio najveći uzor, ali možete samo da zamislite koliko dečaku od 14 godina znači da zaigra sa takvom veličinom, ništa bolje mu se nije moglo dogoditi - rekao je Nikola Pilić za portal 24sata.hr.

Otkrio je Pilić i šta je Đokovića najviše fasciniralo kod Ivaniševića.

- Još kao dečak bio je fasciniran Ivaniševićevim servisom. U tom trenutku servis mu nije baš bio dobar, kao ni volej, dok je Goran imao sjajan servis, kao što Nole ima ritern. S vremenom je vežbao i znatno popravio servis i volej - dodao je.

Nije znao hrvatski stručnjak da će Đoković zvati Ivaniševića u stručni štab.

- Nije mi to najavio. Dobro je što ima u "stafu" čoveka koji je osvojio Vimbldon, iako je on uzeo četiri. Dve glave, tačnije tri jer je tu i Vajda, znaju bolje nego jedna - zaključio je Nikola Pilić u razgovoru za hrvatski portal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.