OMRAŽENI KIRJOS POBEDIO LIKA SA HIT BRKOVIMA: Nik se ponovo blesavio, valjao po travi, kukao i glumio ludilo!
Simpatični "Brka" Džordan Tompson je izgubio od Nika Kirjosa, Foto: AP

ide na nadala

OMRAŽENI KIRJOS POBEDIO LIKA SA HIT BRKOVIMA: Nik se ponovo blesavio, valjao po travi, kukao i glumio ludilo!

Simpatični Brka nije uspeo da nadmudri sunarodnika

Objavljeno:

Meč koji je privukao najviše pažnje drugog dana Vimbldona jeste svakako australijski derbi između Nika Kirjosa i Džordana Tompsona, a na kraju se ispostavilo i s pravom.

Dvojica australijskih tenisera su priredili gledaocima zaista duel u kome mogu da uživaju, pre svega svojim blesavljenjem na terenu, što je pomalo i odudaralo od samog teniskog meča.

Najpre su svi bili oduševljeni specijalnim brkovima Tompsona što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama, a čak se i Kirjos smejao kad su se pozdravljali na mreži.

A onda je počelo Kirjosovo ludiranje u njegovom stilu, koje čas nasmeje gledaoce i ljubitelje tenisa, a čas ih dovede do nervnog sloma i ludila.

Tako je i ovog dana počeo da glumi, da slavi poene kao da je dao gol na utakmici, pa onda malo potpuno nezainteresovano da se ponaša (tipa izgubi 4. set 6:0 odigravši ga bez ikakve želje).

Bilo je tu i servisa ispod ruke, pa onda nekakvog odmeravanja i žaljenja na visinu trave... Ma svega, što izaziva različite reakcije.

Ipak, kada je došlo do petog odlučujućeg seta, tu je zaigrao kako ume i stigao do trijumfa i duela najverovatnije sa Rafaelom Nadalom u drugom kolu.

1 / 9 Foto: AP

Tada neće smeti baš toliko da se zafrkava na terenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.