IMAO SAM PLANOVE, A ONDA ME ON POZVAO: Kad te zove Đoković ne možeš da kažeš neću, nego odlažeš sve što možeš!
Goran Ivanišević i Novak Đoković na treningu, Foto: EPA/Peter Klaunzer

Bio je u šoku

IMAO SAM PLANOVE, A ONDA ME ON POZVAO: Kad te zove Đoković ne možeš da kažeš neću, nego odlažeš sve što možeš!

Hrvatski teniser bio je iznenađen pozivom srpskog tenisera, ali je odmah prihvatio ponudu

Objavljeno:

Goran Ivanišević biće priključeni član štaba Novaka Đokovića prve nedelje Vimbldona i pomagaće Marijanu Vajdi da što bolje spremi branioca titule za izazove koji ga očekuju ove godine.

Legendarni hrvatski teniser koji je i sam osvojio pehar na Ol Ingland Klabu 2001. godine, oduševljen je što ima priliku da radi sa najboljim teniserom sveta.

- Naravno da sam bio iznenađen pozivom Novaka Đokovića, to je za mene bio pozitivni šok. Ovo je za mene velika stvar, na prvom nedeljnom treningu sam po prvi put nakon godinu dana uživao na teniskom terenu. Sve funkcioniše neverovatno, biti deo takvog tima... Komunikacija, ma sve je impresivno - rekao je Ivanišević medijima.

Goran Ivanišević i Novak Đoković
Goran Ivanišević i Novak Đokovićfoto: Profimedia

Ivaniševiću je krivo što nije uspeo da pomeri obaveze pa da do kraja turnira ostane uz srpskog igrača, ali njihova saradnja mogla bi da se nastavi i na narednim turnirima, što je potvrdio i sam Đoković.

- Sve se odigralo na brzinu, ja sam već imao puno planova... Neke sam pomerio, jer kad vas zove Novak Đoković to je kao da vas zove Real Madrid. Teško je reći 'ne', ali nisam uspeo sve da odložim, pa ću ostati u Londonu prve nedelje. Biće mi teško kad budem odlazio, ali nadam se da nećemo stati na ovome i da će saradnja potrajati. U svakom slučaju ovu nedelju ću pamtiti u svojoj karijeri. Uživam u svakom minutu i satu, ne razmišljam kada ću napustiti London, već samo o tome kada je novi trening i meč - kazao je Ivanišević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.