VILANDER VEĆ ZNA ZAŠTO JE NOVAK ANGAŽOVAO IVANIŠEVIĆA: Vidi se velika razlika kod Đokovića zbog toga!
Foto: EPA/Peter Klaunzer

analiza

VILANDER VEĆ ZNA ZAŠTO JE NOVAK ANGAŽOVAO IVANIŠEVIĆA: Vidi se velika razlika kod Đokovića zbog toga!

Mogli ste da vidite u drugom setu da postoji još jedna osoba za koju igra Đoković, za koju se bori - rekao je Mats

Objavljeno:

Komentator Eurosporta i sedmostruki Gren slem šampion Mats Vilander analizirao je igru Novaka Đokovića na Vimbldonu i objasnio uticaj novog trenera Gorana Ivaniševića na igru najboljeg tenisera na planeti.

On je već na prvom meču koji je Đoković dobio protiv Kolšrajbera istakao veliki značaj koji sama pojava Hrvata ima na najboljeg tenisera sveta.

- Bio je tesan drugi set u kom je Novak bio prilično emotivan na kraju, što je dobra stvar. Mislim da je danas imao savršen meč u tri seta, i to protiv tenisera koji ga je pobedio u Indijan Velsu.

foto: Espreso.co.rs

Teško je reći da li Ivanišević može da utiče na Novakovu igru taktički, ali psihički i emotivno on pravi veliku razliku. Mogli ste da vidite u drugom setu da postoji još jedna osoba za koju igra Đoković, za koju se bori . Još jedna osoba je tu sa kojom može da priča o tenisu u svlačionici, a to je još jedan šampion Vimbldona.

Vilander je istakao i da u forhendu leži glavna snaga Srbina.

- Novak se drži svog oružja na Vimbldonu. On diktira ritam i forsira forhend, a uvek će biti solidan na bekhendu i nikada neće želeti da se brani previše.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.