Đoković za 70 minuta osvetio mlađeg brata u Pekingu! (FOTO) (VIDEO)

NOVAK KAO BRZI VOZ

Đoković za 70 minuta osvetio mlađeg brata u Pekingu! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser je bez ikakavih problema pobedio Simonea Bolelija
Objavljeno: 15:30h

Rutinski i bez ikakvih problema Novak Đoković je savladao Simonea Bolelija u prvom kolu turnira u Pekingu prepustivši mu samo dva gema u meču 6:1, 6:1. Samo 70 minuta je bilo dovoljno srpskom teniseru da osveti svog mlađeg brata Đorđa koji je u kvalifikacijama za glavni žreb upravo bio eliminisan od strane iskusnog Italijana.

Najbolji teniser sveta nastavio je svoj niz nepobedivosti u prestonici Kine na turniru na kome nikada nije izgubio. Sa lakoćom je osvajao poene i pravio brejkove, a u prva tri gema prvog seta izgubio se samo tri poena. Malo problema je imao kada je servirao za osvajanje prvog seta pošto je uspeo da odbrani četiri brejk lopte.
Italijanski igrač je zaigrao mnogo angažovanije u nastavku meča i u prva tri gema drugog dela prilično namučio Srbina. Naročito u trećem gemu koji je trajao dosta dugo i Novak ponovo morao da spašava brejk loptu. Međutim, kada je uspeo da konačno slomi protivnika u narednom gemu i oduzme mu servis sve je bilo gotovo, jer se i Boleli u tom trenutku pomirio sa porazom, pa je usledila rutinska završnica srpskog igrača.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.