IVANIŠEVIĆ OTKRIO DETALJE SARADNJE SA NOVAKOM: Hrvat zna kako sa Đokovićem!
Novak Đoković i Goran Ivanišević, Foto: EPA/Peter Klaunzer

stigla potvrda

IVANIŠEVIĆ OTKRIO DETALJE SARADNJE SA NOVAKOM: Hrvat zna kako sa Đokovićem!

Znamo se mi, jer sam više puta bio s njim na terenu, ali sam prvi put sa njegove strane - dodao je Ivanišević.

Objavljeno:

Vest da je Goran Ivanišević postao novi trener Novaka Đokovića uzdrmala je teniski svet.

Legendarni Hrvat je sada i zvanično potvrdio njihovu saradnju.

- Malo nenadan poziv, dogodilo se pre nekoliko dana, malo me to cimnulo i iznenadilo jer sam taman putovao za Švedsku. Nole je hteo da dođem pre, ali imao sam seniorski turnir u Švedskoj koji sam pre dogovorio. Tako da sam to završio u subotu, a sada sam stigao na prvi trening i na žalost izgleda ću biti ovde samo prvu nedelju. Opet imam obaveze koje pokušavam da odložim, ali toliko je toga da... Ipak, kad te zove jedan Novak Đoković, onda se dosta stvari stavi sa strane. Velika je to stvar, jedno veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga i zato što si mu drag, već te izabere ako možeš da mu pomogneš - rekao je Ivanišević.

- Prvi trening je prošao super, nadamo se da će saradnja potrajati. Ovo je kao upoznavanje. Znamo se mi, jer sam više puta bio s njim na terenu, ali sam prvi put sa njegove strane - dodao je Ivanišević.

Đoković u prvom kolu Vimbldona igra protiv Filipa Kolšrajbera, a meč je na programu od 14 časova na Centralnom terenu.

- To ćemo drugi put. Važno je da je Novak dobar u glavi i spreman da brani titulu. Kolšrajber je dobar protivnik za prvo kolo, treba ga poštovati, ali Novak je u odličnom stanju. Vidim da je nekako "čist", poraz u Parizu od Tima malo ga je pomutio, ali mislim da je prvi favorit, ako sve bude u redu, mislim da će odbraniti titulu - istakao je Ivanišević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.