NOVAK JE MOJ PRIJATELJ! Juče je Đoković pričao da je srećan zbog Endija, a danas mu je Mari ovako uzvratio!
Endi Mari i Novak Đoković su pre svega prijatelji, pa potom protivnici, Foto: Profimedia

Kirjose, gledaj i uči

NOVAK JE MOJ PRIJATELJ! Juče je Đoković pričao da je srećan zbog Endija, a danas mu je Mari ovako uzvratio!

Britanski i srpski teniser imaju sjajan odnos, pun međusobnog poštovanja

Objavljeno:

Endi Mari se vraća tenisu na turniru u Kvinsu, što mu je prvi izlazak na teren posle teške operacije i ugradnje veštačkog kuka.

Nekadašnji prvi reket sveta igraće u dublu sa Felisijanom Lopezom, što će iskoristiti kao pripremu za nastup u singlu na Vimbldonu.

A on je tokom turnira na Kvinsu pristao da učestvuje u programu "Tenis za decu" u okviru koga najveći asovi odgovaraju na pitanja mališana koji glume novinare.

I ovog puta je ulogu voditelja dobio dečak srpskog porekla Vuk Vitić, koji je dan ranije pričao sa Nikom Kirjosom, pa je i ovog puta tema bio Novak Đoković.

Mali Vuk je pitao Endija da li smatra da su on i Novak prijatelji bez obzira na veliko rivalstvo.

- Da li smo prijatelji? Protiv njega sam igrao mnogo puta. Znamo se jako dugo, od kada smo imali 13 godina. Svrstao bih ga među prijatelje - odgovorio je Mari, čime je potvrdio Đokovićeve reči koje je srpski teniser izrekao novinarima u Beogradu na pitanje koliko se raduje Marijevom povratku na teren.

- Sjajna vest, on mi je dugogodišnji rival i prijatelj, znam ga od svoje 11-12. godine. Jako mi je drago što se vratio na teren, doduše u dublu, ali bitno je da nema bolova. Sad ću ga videti uživo, pa ćemo razgovarati. I Nenad Zimonjić je operisao oba kuka i pokušava da se vrati na stari nivo, baš kao i Bob Brajan. To nikada ranije nismo mogli da vidimo – do pre pet godina nije bilo šanse da se neko vrati vrhunskom sportu posle operacije kuka. Danas je medicina napredovala, pa imaju još jednu priliku. Nadam se i želim Endiju da zaigra što pre i u singlu - rekao je Đoković srpskim novinarima.

A da mali Vuk ima novinarski gen u sebi videli smo i kada je postavio pitanje da li je Endijeva majka Džudi birala njegovog partnera za dubl s obzirom na to da se zna za njenu "slabost" prema Felisijanu Lopezu.

- Nije, iako je njegov veliki navijač - nasmejao se Endi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.