ŠTETA: Kecmanović ispao na startu!
Miomir Kecmanović, Foto: AP/Silas Stein

ATP HALE

ŠTETA: Kecmanović ispao na startu!

On je na takmičenje došao kao "srećni gubitnik"

Objavljeno:

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Haleu čiji je nagradni fond 2,08 miliona evra.

On je na takmičenje došao kao "srećni gubitnik", uprkos tome što je u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Portugalca Žoaa Souze. Srpski teniser je određen da igra kao zamena za povređenog Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

Da se plasira u drugo kolo, Kecmanovića je sprečio deveti igrač sveta Rus Karen Hačanov koji je slavio sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4. Pružio je Srbin odličan otpor ruskom teniseru, prvi napravio brejk, ali mu je protivnik uzvratio istom merom pa je pobednika prvog seta morao da odluči taj-brejk.

Imao je vođstvo Kecmanović u odlučujućem periodu od 2:0 i 4:3, ali je Hačanov vezao tri poena i iskoristio drugu set loptu. U drugom setu, Hačanov je ključni brejk napravio u petom gemu, bio siguran na svom servisu i kasnije iskoristio prvu meč loptu. U drugom kolu, Rus će igrati protiv boljeg iz duela srpskog tenisera Lasla Đerea i Nemca Jana Lenarda Štrufa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.