OVO NE IZGLEDA DOBRO: Užasan nagoveštaj za Novaka  Đokovića pred nastavak meča sa Timom!
Nole tokom prvog dana meča sa Timom, Foto: AP

UF!

OVO NE IZGLEDA DOBRO: Užasan nagoveštaj za Novaka Đokovića pred nastavak meča sa Timom!

Definitivno mu neće biti lako...

Objavljeno:

U petak je odigrana prva polovina meča između Novaka Đokovića i Dominika Tima u polufinalu Rolan Garosa, a Austrijanac ima prednost od 3:1 u trećem setu, pri rezultatu 1:1 u setovima.

Njih dvojica su se do sada sastali osam puta, a Đoković ima učinak od šest pobeda i dva poraza. Triput je Novak dosad gubio bar po set od Tima, a od ta tri slučaja - dvaput je poražen.

Prvi od dva poraza desio se pre dve godine upravo na Rolan Garosu kada je Tim maksimalnim rezultatom zaustavio Novaka u četvrtfinalu (7:6(5), 6:3, 6:0).

Nole i Dominik
Nole i Dominik foto: EPA/Julian Smith

Ni prošle godine, kada je Austrijanac, posle preokreta, eliminisao sada prvog tenisera sveta u osmini finala mastersa u Monte Karlu (6:7(2), 6:2, 6:3), Nole nije bio ništa bolje sreće.

Teška situacija za Novaka Đokovića. Dominik Tim u trećem setu vodi sa 3:1, pa je kvota na pobedu Austrijanca 1,62. Ako verujete u Đokovića tu je kvota 2,15 za preokret. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Tim.

Zato, očigledno je da će biti veoma teško protiv Dominika od 12 časova ovog prepodneva, jer on igra sa ogromnom energijom kada uzme set i gotovo nemoguće ga je zaustaviti. Videćemo, možda su vetar i kiša uradili ono što prethodna dva puta nije mogao Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.