UMALO TUČA PRED NOLETOVO OBRAĆANJE U PARIZU: Scene kakve se retko viđaju pored teniskih terena!
Novak Đoković, Foto: Kurir

LUDA DEŠAVANJA

UMALO TUČA PRED NOLETOVO OBRAĆANJE U PARIZU: Scene kakve se retko viđaju pored teniskih terena!

Ljudi, pa on je tamo rok zvezda...

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković privlači pažnju gde god se pojavi, a tako je i kada dođe na konferenciju za medije neko vreme posle neča. Tada ga okruže navijači, koji žele da se slikaju ili dobiju autogram, koji im Novak strpljivo daje koliko god vremena je potrebno.

Kako bi došli do vredne uspomene navijači iz celog sveta se umalo nisu pobili, a to je preneo Kurir.

Kada je to bilo gotovo, Nole je ipak uspeo da se obrati novinarima, kojima je između ostalog rekao da se posle pobede nad Nemcem Aleksandrom Zverevim i plasmanom u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske oseća rasterećeno i da će duel protiv Austrijanca Dominika Tima biti izuzetno težak.

- Emocija zavisi od trenutka... Kako se osećam, tako uradim. Posle pobede, ali i preokreta u prvom setu, osećao sam se zadovoljno, rasterećeno, ali nisam imao potrebu da previše slavim - rekao je Đoković novinarima u Parizu.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: AP

Đoković se danas plasirao u polufinale Rolan Garosa, pobedivši u četvrtfinalu Zvereva sa 7:5, 6:2 i 6:2.

- Nisam dobro ušao u meč, on je jako dobro igrao, servisi su mu funkcionisali, ali ja sam posle pretpljenog brejka uspeo da se se vratim nekim dobrim riternima - rekao je Đoković.

Srpski teniser u polufinalu će igrati protiv Tima, za kog kaže da je pored Rafaela Nadala najteži protivnik na šljaci.

- Očekuje nas uzbudljiv dan sutra. Najavljuju da će vreme biti kišovito, mestimično oblačno... Takvi uslovi bi meni trebalo više da odgovaraju, jer će teren biti teži, a kod njegove igre je to jako bitno. Igra s dosta spina, koristi 'kik' servis, napredovao je u bekhendu. Znam šta da očekujem. Ovo će biti jedan od najvećih izazova - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.