NOVAKU STE VEĆ NAPRAVILI GROB: Legendarni Hrvat isprozivao srpske navijače!
Novak Đokvoić igra sutra meč četvrtfinala Rolan Garosa protvi Zvereva, Foto: EPA/Riccardo Antimiani

navija za srbina

NOVAKU STE VEĆ NAPRAVILI GROB: Legendarni Hrvat isprozivao srpske navijače!

Sve sam pratio, napravili ste mu grob, ušli ste u razne teorije zavere – šta se dešava s njim, povezivali ste ga s nekim čudnim stvarima, da li jede meso, kako se hrani, što je smršao - rekao je Ivanišević

Objavljeno:

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević u razgovru za srpske medije istakao je da navija za Đokovića na ovogodišnjem Rolan Garosu, a osvrnuo se i na navijače u Srbiji, koji su prema njegovom mišljenju bili nepošteni prema najboljem teniseru sveta.

- Prvo, veoma mi je drago što se Novak ponovo vratio na vrh. Svi su ga već pokopali kad mu se desila ona povreda, pa i vi tamo u Srbiji. Sve sam pratio, napravili ste mu grob, ušli ste u razne teorije zavere – šta se dešava s njim, povezivali ste ga s nekim čudnim stvarima, da li jede meso, kako se hrani, što je smršao... Ja sam uvek znao da će se vratiti, to je balkanska glava – jak je on, pre svega mentalno, ne bi osvojio toliko Gren slem titula da nije tako. Malo je u jednom periodu skrenuo s puta, što je mozda i normalno, ali sada ponovo dominira tenisom - rekao je Ivanišević za Sport klub u Parizu.

Hrvat smatra da je Nadal zbog fenomenalnih rezultata na Rolan Garosu koje je beležio u istoriji blagi favorit, ali se nada da će srpski teniser biti prvak na ovogodišnjem Otvorenom prvenstvu Francuske.

- Ako gledamo istoriju, lagani favorit je Nadal, ali ja bih voleo da to bude Nole - zaključio je Ivanišević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.