LEGENDARNA HRVATICA OBOŽAVA NOVAKA: Mislim da je jači nego ikad, baš bi bilo lepo da osvoji Rolan Garos!
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, Foto: Profimedia

navija za srbina

LEGENDARNA HRVATICA OBOŽAVA NOVAKA: Mislim da je jači nego ikad, baš bi bilo lepo da osvoji Rolan Garos!

Iva trenutno u Parizu pažljivo prati sve mečeve, pa je prokomentarisala šanse Novaka Đokovića

Objavljeno:

Novinari su imali prilike da u ponedeljak razgovaraju sa brojim teniskim ikonama u Parizu, a jedna od njih bila je i hrvatska teniserka Iva Majoli, šampionka Rolan Garosa iz 1997.

Majolijevoj je to bio jedini grend slem trofej u karijeri tokom koje je najdalje stigla do četvrtog mesta na svetskoj lestvici najboljih igračica, ali ostvaren protiv tada sjajne Martine Hingis.

Iva je tada u velikom finalu savladala teniserku iz Švajcarske u dva seta, 6:4, 6:2. Tada je zadivila teniski svet odličnom igrom, bio je to prvi poraz mlade Hingisove u velikim finalima.

Iva trenutno u Parizu pažljivo prati sve mečeve, pa je prokomentarisala šanse Novaka Đokovića da ponovi uspeh od pre nekoliko godina i ponovo osvioji takozvani "Đoker slem".

- Mislim da je Novak takav igrač da uvek može da ponovi uspeh, pa i ovaj, da veže četiri najveće titule. Mislim da se vratio jači nego ikad, prošle godine i ove igra odličan tenis što je pokazao i u meču sa Štrufom - kaže Majolijeva.

Iva Majoli, nekadašnja šampionka Rolan Garosa
Iva Majoli, nekadašnja šampionka Rolan Garosa foto: AP

Hrvatska teniserka je impresiorana njegovom igrom i kaže da Đoković ima navijače svuda.

- Deluje mi da je iz meča u meč sve snažniji i mi svi uvek navijamo za Novaka. Zaista tako mislim, bilo bi ga lepo videti da osvoji još jedan Rolan Garos. Mnogo bi mu značilo - dodala je Majoli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.