A kao mnogo ga voli: I legendarna Navratilova protiv Đokovića!

Kaže da on ne razume

A kao mnogo ga voli: I legendarna Navratilova protiv Đokovića!

Očigledno je legendarna šampionka stala na stranu svetskih medija koji su iščupali izjavu najboljeg igrača sveta iz konteksta
Objavljeno: 11:00h

Potpuno je bačena u senku rekordna pobeda Novaka Đokovića na Indijan Velsu, posle najnovijih problema koji potresaju tenis, a tiču se jednakosti polova koje je prouzrokovala izjava direktora turnira u Kaliforniji, Rejmonda Mura, da se žene "šlepaju" uz muškarce, koji je zbog toga podneo ostavku. Novakova iskrenost o nagradama u ženskom tenisu naišla je na kritike! Prvo su svetski mediji u čitavu priču upleli najboljeg igrača planete istrgavši njegovu izjavu iz konteksta i krenuli i njega da optužuju za seksizam, a sada se na tu temu javila i Martina Navratilova kako bi kritikovala srpskog tenisera.

AP
Direktor Indijan Velsa podneo ostavku: 29 godina palo u vodu zbog seksističke izjave! (FOTO) - Novak Đoković, koga jako volim, ne razume zašto na kombinovanim turnirima, muškarci i žene moraju biti plaćeni podjednako. Mislila sam da je to odavno razjašnjeno - izjavila je legendarna teniserka.
Podsećamo da je srpski teniser izjavio da žene zaslužuju da budu plaćene koliko su i sada, znači jednako kao i muškarci na Gren slemovima i kombinovanim turnirima, kao i da u slučaju da ženski tenis u jednom trenutku postane popularniji od muškog da zaslužuju više novca od muškaraca. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.