PRIČA O KAKTUSU KOJA JE NASMEJALA SVE: Novak odgovorio Vilanderu: Stvarno je tako rekao?
Foto: Profimedia

šou

PRIČA O KAKTUSU KOJA JE NASMEJALA SVE: Novak odgovorio Vilanderu: Stvarno je tako rekao?

Imao sam intervju sa njim pre nekoliko dana, tako da mu se zahvaljujem na lepim rečima - rekao je prvi reket sveta

Objavljeno:

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Rolan Garosa pošto je bio bolji od Italijana Salvatorea Karuza - 3:0 (6:3, 6:3, 6:2).

Najbolji teniser sveta je poručio da je na terenu bilo drugačije nego što to rezultat može da pokazuje, a Italijan nije iskoristio tokom meča pet brejk lopti.

Veoma zanimljivo bila je konstatacija poznatog italijanskog novinara Ubalda Skanagate, koji je i Melburnu na pobedničkoj konferenciji imao onaj čuveni komentar posle čega se Novak našalio, "Not too bad".

Ubaldo je sada Novaku rekao da je Mats Vilander rekao da će Novak imati najviše Grend slem rofeja kada završi karijeru jer je mlađi. Takođe, Mats je rekao i da ako budu imali jednak broj, da Novaka treba smatrati najboljim svih vremena, jer je on igrao "protiv kaktusa", misleći na brojna finala sa Federerom i Nadalom, a njih dvojica sa "ljubičicama".

- Stvarno je tako rekao? Naravno, cenim to što je rekao, to su zaista komplimenti. On je jedna od legendi našeg sporta i neko ko je napravio istoriju. Ako ne grešim, on je prvi koji je imao tri slema u godini, 1988. On je neko ko je stalno na putu sa nama, ko prati tenjis. Imao sam intervju sa njim pre nekoliko dana, tako da mu se zahvaljujem na lepim rečima. To je to. Šta da kažem? Nikad nisam igrao sa kaktusima, a ako to uradim, onda ću vam preneti kakva su to iskustva - našalio se i Novak na Vilanderovu metaforu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.