SAJONARA, OSAKA: Kraj za prvu igračicu sveta, Kenin očitala lekciju Sereni Vilijams, Halep grabi ka novoj tituli!
Naomi Osaka je završila učešće na Rolan Garosu, Foto: AP

ROLAN Garos 2019.

SAJONARA, OSAKA: Kraj za prvu igračicu sveta, Kenin očitala lekciju Sereni Vilijams, Halep grabi ka novoj tituli!

Zavšreno je učešće za japansku teniserku

Objavljeno:

Katerina Siniakova napravila je iznenađenje u trećem kolu Rolan Garosa eliminisavši prvu teniserku sveta Japanku Naomi Osaku.

Čehinja je slavila protiv pobednice poslednja dva Grend slem turnira sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2, a u osmini finala igraće protiv Amerikanke Medison Kiz koja je pobedila Ruskinju Anu Blinkovu.

Rumunka Simona Halep koja brani titulu na Rolan Garosu nastavlja put ka novoj tituli u Parizu. U trećem kolu je bila bolja od Ukrajinke Curenko sa 2:0, po setovima 6:2, 6:1. Od početka je bilo jasno ko je favorit u tom duelu, a rumunska teniserka će se u osmini finala sastati sa Poljakinjom Svajetok koja je bila bolja od Puig.

Iznenađenje je napravila američka teniserka Sofija Kenin koja je iz daljeg takmičenja izbacila sunarodnicu Serenu Vilijams sa 2:0, po setovima 6:2, 7:5. Pokazala je Kenin zube Vilijamsovoj od početka pa je u prvom setu dva puta brejknula rivalku. U nastavku, obe teniserke su napravile po brejk, ali je u 11. gemu Kenin oduzela servis Sereni Vilijams što joj je bilo dovoljno za veliki podvig u karijeri. U osmini finala, Kenin će igrati protiv Barti koja je savladala Andreu Petković.

U narednoj rundi igraće još i Špankinja Bolsova Zadoinov koja je pobedila Aleksandrovu iz Rusije i Anisimova koja je bila bolja od Begu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.