SPALA KNJIGA SAMO NA NOVAKA: Hrabri Lajović se vratio posle 0:2, ali Zverev ide dalje!
Dušan Lajović, Foto: EPA/Sebastien Nogier

3. kolo rolan garosa

SPALA KNJIGA SAMO NA NOVAKA: Hrabri Lajović se vratio posle 0:2, ali Zverev ide dalje!

Nije uspeo srpski teniser

Objavljeno:

Dušan Lajović je proažen u pet setova od Aleksandra Zvereva u trećem kolu Rolan Garosa. Po setovima je bilo 6:4, 6:2, 4:6, 1:6 i 6:2.

Velika šteta jer je naš teniser pokazao da može da se nosi sa najboljima čak i kada gubi 0:2 u setovima.

Lajović je sjajno ušao meč, napravio rani brejk i to održavao sve do 4:2, a onda je Zverev, koji se izgleda, tek tada razbudio uzeo četir gema zaredom i osvojio set sa 6:4.

Stegla se ruka našem teniseru u tim momentima, kao da se uplašio što vodi protiv petog igrača sveta. Drugi set je bio potpuno na strani Zvereva koji je dominirao, brzo došao do 4:12, a zatim i 6:2

Izgledao je loše Lajović na terenu u tim momentima, dosta grešio prepuštao inicijativu rivalu. Delovalo je kao da neće imati više šta da traži u trećem setu. A onda preokret

Mnogo bolja igra Lajovića naterala je Nemca da greši, da promašuje vinere, i posle jednog brejka uspeo je da održi prednost do 6:4.

Četvrti set doneo raspad Zvereva koji je osvojio samo jedan gem, a Lajović je dominirao, a Zverev pravio duple greške.

Peti set je počeo loše, brejkom Zvereva za 2:0, a zatim je naš as uspeo da vrati brejk za 2:2, ali je odmah izgunio svoj servis za 3:2 za Zvereva koji potvrđuje brejk za 4:2 kada je faktički meč i prelomljen. Zverev dolazi do 5:2 novim brejokm i onda osvaja set na svoj servis.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.