BORIS BEKER PROPITIVAO SVETSKOG BROJA JEDAN: Nole priznao o Nadalu nešto što svi na ATP turu kriju!
Novak Đoković je bio na "ispitivačkoj klupi" kod Borisa Bekera, Foto: Printscreen/Youtube

ZANIMLJIV INTERVJU

BORIS BEKER PROPITIVAO SVETSKOG BROJA JEDAN: Nole priznao o Nadalu nešto što svi na ATP turu kriju!

U televizijskom intervjuu, Nemac je postavio nekoliko zanimljivih pitanja Srbinu

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je na "ispitivačkoj klupi" tokom Rolan Garosa kod bivšeg trenera, a sada teniskog analitičara i voditelja Borisa Bekera.

U televizijskom intervjuu, Nemac je postavio nekoliko zanimljivih pitanja Srbinu. Jedno od njih se odnosilo i na mogućnost da Đoković ponovo osvoji sva četiri Gren slema u nizu kao što je to učinio 2016. godine.

- Činjenica da sam to uradio pre tri godine, mi daje za pravo da verujem da mogu ponovo to da učinim. Zaista verujem u to, zato sam i ovde. Pronašao sam formu u pravo vreme, udaram lopticu dobro, ako nastavim u istom smeru, verujem da mogu da stignem do finala, a onda je sve u Božijim rukama - rekao je Đoković.

Usledilo je zanimljivo Bekerovo pitanje koje se odnosilo na kralja šljake Rafaela Nadala koji je 11 puta osvajao titulu na Rolan Garosu.

- Šta je sa drugim momkom iz Španije, koji je osvojio 11 puta Rolan Garos. Gledaš li ga malo? - upitao je Beker.

Srpski teniser je bio iskren i otkrio jednu tajnu koju svi na ATP turu pokušavaju da sakriju.

- Naravno da sam ga gledao. Svi mi gledamo jedni druge. Igramo mečeve različitim danima. Imam televizore svuda, u svlačionici, u kući, teretani... Kada favoriti igraju, svi momci prate mečeve. Gledam Nadala, Rodžera, Dominika Tima, Del Potra, Zvereva... Pratim ih, ali glavni fokus je na meni i mojoj igri. Imam poseban respekt za sve njih, posebno za Rafu, koji je samo dva puta u karijeri izgubio ovde - priznao je Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.