STRAVIČNA DRAMA NA ROLAN GAROSU: Džumhur pao na šljaku i zajaukao, Krajinović odmah pritrčao da ga spašava!
Džumhur ostao da leži na travi, Foto: Printscreen/Instagram

UŽAS!

STRAVIČNA DRAMA NA ROLAN GAROSU: Džumhur pao na šljaku i zajaukao, Krajinović odmah pritrčao da ga spašava!

Vodili su sa 5:4, ali je meč posle toga morao da bude završen

Objavljeno:

Damir Džumhur, teniser iz Bosne i Hercegovine, doživeo je tešku povredu u dubl meču na Rolan Garosu, koji je igrao u paru sa našim Filipom Krajinovićem.

Srpski i bosanski teniser su se sjajno držali u duelu protiv Rama i Salisburija i vodili su sa 5:4 u prvom setu uz prednost brejka, ali je onda nastupila katastrofa, zbog koje su bili primorani da predaju meč.

Džumhur se tokom jednog poena u nezgodnoj situaciji požrtvovano bacio, ne bi li stigao loptu, ali je snažno udario ramenom o zemlju, što je izazvalo pucanje dva ligamenta ramena i kontuziju kosti.

Nakon pada, samo je legao na zemlju i počeo da jauče od bolova, a odmah mu je u pomoć pritrčao i njegov partner Filip Krajinović.

- Želim da vas kratko obavestim o predaji u meču parova. Dva ligamenta su pukla uz kontuziju kosti ramena nakon pada na terenu. Još je prerano reći kolika će biti pauza, ali bi mogla trajati i do 6 sedmica. Obaveštavaću vas. Hvala na podršci - napisao je Džumhur na svom Instagramu uz priložen snimak momenta kada se dogodila povreda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.