KIRJOS PLJUVAO PO ŠLJACI, MEKINRO MU OČITAO BUKVICU: Samo je pomenuo Nadala i zauvek mu zapušio gubicu!
Džon Mekinro -, Foto: AP

BRAVO, DŽONE!

KIRJOS PLJUVAO PO ŠLJACI, MEKINRO MU OČITAO BUKVICU: Samo je pomenuo Nadala i zauvek mu zapušio gubicu!

Iako je, npr, Mats Vilander poredio njih dvojicu, jasno je da je jedan od njih gospodin, a drugi... Pa, blago rečeno, baš i nije!

Objavljeno:

Džon Mekinro uvek je bez dlake na jeziku, a pre nekoliko dana je Mats Vilander uporedio kontroverznog Nika Kirjosa sa nestašnim momkom ranije ere svetskog tenisa.

Upravo Mekinro se sada osvrnuo na Kirjosove komentare o šljaci i bio vrlo blag prema Australijancu s obzirom na to da smo navikli da bude mnogo oštriji.

Nik Kirjos
Nik Kirjos foto: AP

Kirjos je neposredno pred početak Rolan Garosa rekao da je šljaka s**nje, pa se povukao sa grend slema u Parizu. Amerikanac je zbog toga imao šta da mu kaže:

- Šljaka je veoma kompleksna. Ne moraš da je voliš, ali moraš da je poštuješ. Bez šljake, Nadal bi bio drugi najbolji levoruki igrač svih vremena. Posle mene - izjavio je Mekinro u jednoj emisiji na Eurosportu.

Džon Mekinro
Džon Mekinro foto: EPA/Martin Divisek

Nekada prvi teniser sveta Rodžer Federer se vratio na Rolan Garos posle četvorogodišnjeg pauze. Amerikanac navijačima poručio samo jedno:

- Posle četiri godine Rodžer Federer se, hvala Bogu, odlučio da nas počasti svojim prisustvom, iako je bio obučen kao dostavljač paketa. Jedina poruka koju je on dostavio je - računajte na mene. Uživajte u tome dok još možete, ljudi, jer kada se GOAT odluči da mu je bilo dosta da se 'vuče' po mokroj, klizavoj šljaci otići će na neka lepša mesta i ostaviti nas, obične smrtnike, da se kajemo - Mekinro nema dilemu ko je najbolji svih vremena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.