NOVAK JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA: Hrvat oduševljen Đokovićem i već mu predvideo titulu na Rolan Garosu!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ettore Ferrari

bez premca

NOVAK JE NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA: Hrvat oduševljen Đokovićem i već mu predvideo titulu na Rolan Garosu!

Objavljeno:

Ivo Karlović je jedan od autentičnih likova belog sporta.

Hrvatski teniser prkosi vremenu i sa punih 40 godina, još uvek je teniser koga bi praktično svi rivali voleli da izbegnu u žrebu.

Karlović je u prvom kolu Rolan Garosa u četiri seta bio bolji od Španca Felisijana Lopeza, a naredni rival mu je Džordan Tompson iz Australije.

U razgovoru za „Sport klub“, Karlović je izneo svoje mišljenje o tome ko je najbolji teniser u istoriji. Za njega je bez sumnje Novak Đoković „GOAT“.

– Po mom mišljenju, Novak je već najbolji svih vremena. Tu je važan argument i to što ima bolji međusobni skor u duelima sa Federerom i Nadalom. U početku je Rafa imao znatno više pobeda, to je bilo jako davno, ali je Novak to preokrenuo i bio dosta bolji. Apsolutno bi bio najbolji svih vremena kada bi uspeo da izjednači ili prestigne Rodžerov rekord po broju Gren slem titula – onda više ne bi moglo da bude nikakvih dilema, rekao je hrvatski teniser za „Sport klub“.

Ivo Karlović
Ivo Karlović foto: EPA/Julien De Rosa

Popularni „Div sa Šalate“ smatra da će u finalu ovogodišnjeg Rolan Garosa igrati Đoković i Nadal, a blagu prednost daje srpskom asu.

– Ne mislim da bilo ko može da im zapreti iz drugog plana, jedino ukoliko neko od njih dvojice bude imao baš loš dan. Ali ako ne bude velikih padova i sve bude normalno, Đoković i Nadal igraće u finalu. Tu bih dao blagu prednost Novaku jer mi se čini da ove godine lopta ne odskače tako visoko kao inače. Zavisiće od vremena, tj. hoće li biti toplo ili ne, ali će u svakom slučaju biti otvoren meč, dodao je Ivo Karlović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.