BEZ STARCA NEMA UDARCA: Ivo Karlović ispisao istoriju!
Ivo Karlović, Foto: EPA/Julien De Rosa

ROLAN Garos 2019.

BEZ STARCA NEMA UDARCA: Ivo Karlović ispisao istoriju!

Zbir godina hrvatskog i španskog tenisera je 77

Objavljeno:

Hrvatski teniser Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa pošto je savladao Felisijana Lopeza sa 3:1, po setovima 7:6, 7:5, 6:7, 7:5.

Zbir godina hrvatskog i španskog tenisera je 77, a i jedan i drugi su pokazali odličnu partiju i obradovali publiku. Pobedom nad Špancem, Karlović je postao najstariji pobednik meča u Parizu, još od Torbena Ulriha koji je 1973. godine imao 44 godine. Hrvatski igrač ima 40 godina i 89 dana, a možda obori i Ulrihov rekord, ukoliko nastavi da igra. U drugom kolu, Karlović će igrati protiv Tompsona iz Australije.

U drugo kolo turnira plasirao se i Gael Monfis koji je bio bolji od Tara Danijela i koji će se u naredno rundi sastati sa sunarodnikom Adrijana Manarina koji je savladao Italijana Stefana Travalju.

Sigurni napočetku bili drugog gren slema sezone bili su i Huan Martin del Potro koji je slavio protiv Jarija i Aleksandar Zverev koji je bio bolji od Milmana. U drugom kolu igraće još i Karen Hačanov koji je slavio protiv Nemca Marsela Štebea, Španac Fernando Verdasko koji je pobedio Britanca Danijela Evansa i Martin Kližan koji je bio bolji od Mihaila Kukuškina.

Huan Martin del Potro
Huan Martin del Potro foto: AP

U ženskoj konkurenciji, osim Naomi Osake i Simone Halep, u drugoj rundi igraće i Katerina Sinijakova koja je bila bolja od Elene Ribakine i Poljakinja Iga Švjontek koja je pobedila Francuskinju Selenu Janićijević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.