Petostruki šampion Indijan Velsa: Najubedljivija pobeda Đokovića u finalima! (FOTO)

Bravo Srbine!

Petostruki šampion Indijan Velsa: Najubedljivija pobeda Đokovića u finalima! (FOTO)

Srbin je osvojio treći trofej zaredom u pustinji u Kaliforniji i postao rekorder sa 5 titula
Objavljeno: 23:04h

Prvi teniser sveta Novak Đoković osvojio je rekordnu, petu titulu na turniru u Indijan Velsu! Srpski teniski as je tako izjednačio rekord Rafaela Nadala kada su u pitanju osvojeni Mastersi iz serije 1000, pošto se sada domogao 27. trofeja.

Ovo je Novaku treća uzastopna titula u Indijan Velsu, do koje je stigao sigurnom igrom protiv Kanađanina Miloša Raonića
u dva seta - 6:2, 6:0, nakon sat i 19 minuta igre!
Srpski teniski as je tako postao rekorder u kalifornijskoj pustinji sa pet trofeja na ovom turniru. Đoković je iskoristio šansu i osvojio treći trofej zaredom u pustinji u Kaliforniji, Espreso.co.rs
Pustinja mu i dalje prija: Novak za 2 sata preslišao standardnog Nadala! (FOTO) TOK MEČA II SET 6:0 - Kraj! Đoković je došao do titule na spektakularan način.
5:0 - Đoković će servirati za pobedu, na radost brojnih srpskih navijača! 5 Srbinov brejk u meču! 4:0 - Novak je nadomak 3. titule u 2016. godini!
3:0 - Đoković 4 put oduzima servis Kanađaninu u meču! 2:0 - Lagano, Đoković sve bliži 27 tituli na turnirima Masters serije 1000. 1:0 - Kao i prvi set, i drugi Đoković počinje brejkom.
Raonić je uzeo medicinski tajm-aut. I SET
6:2 - Za nešto manje od 45 minuta najbolji teniser sveta osvaja prvi set i približava se novoj tituli u Kaliforniji. 5:2 - Raonić je produžio prvi set nakon što je smečovao. 5:1 - Đoković nastavlja da dominira na terenu. Raonić je napravio 13 neiznuđenu grešku naspram Novakove tri. 4:1 - Raonić smanjuje nakon servis vinera! 4:0 3:0 - Raonić je za 17 minuta napravio 11 neiznuđenih grešaka! Novi brejk Srbina, .
2:0 - Đoković je uknjižio gem na svoj servis, iz trećeg pokušaja.
Prvi čelendž u meču je tražio Raonić. Ipak, Đoković je dobio gem-loptu.
1:0 - Raonić se silno ispromašivao i Srbin je na startu oduzeo servis rođenom Podgoričaninu.
Posle nešto više od 6 minuta igre, Đoković stiže do brejk-lopte. Raonić deluje pomalo preplašeno na startu meča. Međutim nakon 30:0, došao je do izjednačenja.
Finalni meč je počeo. Raonić će prvi servirati u 6 međusobnom meču sa Novakom.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.