DRUGI DŽOKER SLEM, ŠTO DA NE? Novak Đoković ne krije ambicije pred Rolan Garos!
Novak Đoković, Foto: EPA/Riccardo Antimiani

SIGURAN U SEBE

DRUGI DŽOKER SLEM, ŠTO DA NE? Novak Đoković ne krije ambicije pred Rolan Garos!

On će pokušati da osvoji drugu titulu u Parizu

Objavljeno:

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković privodi kraju pripreme za Rolan Garos.

On će pokušati da osvoji drugu titulu u Parizu i, ujedno, drugi "Džoker slem" u karijeri, to jest da bude vlasnik sva četiri najveća turnira u isto vreme. Međutim, na tom putu stajaće mu stari znanac Rafael Nadal koji je 11 puta osvajao pehar na Rolan Garosu.

Srbin i Španac su se u 2019. susreli dva puta u finalima. U Melburnu je slavio Đoković, a u Rimu Nadal.

- On je favorit da osvoji titulu. Ne bi bilo fer izabrati bilo koga drugog jer je on doživeo samo dva poraza ovde. Poštujem ga, naravno, kao i uvek. Bio je bolji u Rimu, a ja sam ostao bez gasa posle nekoliko dugačkih mečeva, završenih dosta kasno - izjavio je Novak Đoković.

Na prethodna dva turnira na šljaci srpski teniser je stizao do finala. U Madridu je osvojio pehar, a u Rimu ne pa se čini da se čuvao za Rolan Garos.

- Želeo sam da dostignem vrhunac na ovom turniru. Imam šansu da osvojim četiri Gren slema zaredom. Postoji posebna vrsta motivacije da osvojim Rolan Garos zbog mogućnosti da budem vlasnik sva četiri Gren slema u isto vreme, što sam uspeo pre tri godine. Zbog toga verujem da mogu opet to da uradim. Oduvek sam voleo da igram u Parizu, posebno u poslednjih 4, 5 godina uz odličnu podršku publike - jasan je Srbin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.