KAD JE NOVAK TAKAV, ONDA JE NEDODIRLJIV: Ako na Rolan Garosu bude kao u Rimu i Madridu biće nezaustavljiv!
Novak Đoković, Foto: EPA/Ricardo Antimiani

JAVILA SE

KAD JE NOVAK TAKAV, ONDA JE NEDODIRLJIV: Ako na Rolan Garosu bude kao u Rimu i Madridu biće nezaustavljiv!

Nekadašnja igračica je mišljenja da su prvi i drugi reket sveta favoriti za finale i na Rolan Garosu koji počinje 26. maja

Objavljeno:

Bivša teniserka Danijela Hantuhova koja sada radi kao stručni komentator smatra da je u finalu Mastersa u Rimu viđen dobar tenis.

Titulu je osvojio Rafael Nadal koji je pobedio Novaka Đokovića, a nekadašnja igračica je mišljenja da su prvi i drugi reket sveta favoriti za finale i na Rolan Garosu koji počinje 26. maja.

- Ova titula je bila jako važna za Rafu. Mislim da je njemu bilo potrebnije da dobije ovaj meč, nego Novaku, iz prostog razloga što je prošlu titulu osvojio prošlog leta u Torontu. Dao je sve od sebe da osvoji taj trofej u Rimu. Novak bi trebalo da ode iz Rima jako zadovoljan. Posle onakvog polufinala, pružiti takav otpor! I to što nije želeo da koristi umor kao izgovor pokazuje samo koliko je zadovoljan svojom igrom. Mislim da oba tenisera mogu mirno da odu na sladoled ili picu i proslave odličnu igru na turniru - rekla je Hantuhova.

Slovakinja je dodala da veruje da je Srbin u sjajnoj formi uoči turnira u Parizu.

- Ako Novak bude mentalno ovako jak kao u Madridu i Rimu, on će biti nedodirljiv! U finalu je jednostavno bio previše umoran. Ali videli smo ga u Australiji, isti taj fokus je imao, isti pristup. Čak i sada posle 6:0, činilo se da uživa u igri i da se ne žali ni na šta. Kada je u tom mentalnom okviru, osećam da ništa ne može da ga zaustavi. Čak ni Rafa - zaključila je Hantuhova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.