SVE DŽELAT DO DŽELATA: Poznat je Đokovićev put do finala u Rimu!
Novak Đoković zna svoj put u Rimu, Foto: AP

Žreb na foro italiku

SVE DŽELAT DO DŽELATA: Poznat je Đokovićev put do finala u Rimu!

Interesantno je da su potencijalni protivnici uglavnom pobeđivali Novaka u poslednje vreme

Objavljeno:

Novak Đoković se sprema za polufinalni meč na Mastersu u Madridu protiv Dominika Tima, ali već sada zna kakav će mu biti put i na Mastersu u Rimu naredne nedelje.

Neće biti pauze za najboljeg tenisera sveta u ovom periodu, pošto ga već od naredne nedelje očekuju iskušenja na "Foro Italiku", gde je danas održan i žreb.

Nije baš da je nepovoljan po njega, ali nije baš ni da je super povoljan, pošto se na njegovom putu ka završnici u italijanskoj prestonici nalazi nekoliko ozbiljnih "mina".

Prvi reket planete startovaće od drugog kola, gde će čekati pobednika duela Karenjo Busta - Šapovalov, dok u eventualnoj osmini finala su potencijalni rivali Kolšrajber, Čekinato ili Simon.

U četvrtfinalu bi mogao da ide na Kirjosa, Medvedeva (dželata iz Monte Karla) ili čak Vavrinku, dok bi u polufinalu mogli da ga sačekaju Aleksandar Zverev ili Kei Nišikori.

Sa Nadalom je eventualni duel tek u finalu.

Interesantno je da na ovom putu kako možemo videti mnogo igrača koji su u poslednje vreme pobeđivali Đokovića: Kolšrajber, Čekinato, Medvedev, Kirjos, Zverev...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.