ŠTA ON RADI SA NOVAKOM? Čovek koga Srbi mrze više od Bila Klintona ponovo u Đokovićevom timu!
Novak Đoković, Foto: EPA/Kiko Huesca

OPET ON

ŠTA ON RADI SA NOVAKOM? Čovek koga Srbi mrze više od Bila Klintona ponovo u Đokovićevom timu!

U Madridu će uz Đokovića biti i njegov fizioterapeut i kum Miljan Amanović koji je prekinuo saradnju sa Milošem Raonićem

Objavljeno:

Ako postoji čovek na ovoj planeti koji je u Srbiji više omražen od Bila Klintona, predsednika SAD u vreme NATO bombardovanja Srbije, onda je to Španac Pepe Imaz.

Ovog gurua i lajf - kouča mnogi navijači optužuju za krizu u kojoj se našao najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković posle osvajanja Rolan Garosa 2016. godine. Iako zvanično nije u Srbinovom timu, Imaz će biti uz Đokovića na Mastersu u Madridu.

Španska "Marka" je objavila fotografiju na kojoj se nalaze svetski broj jedan i njegov kompletan tim kao i njegova supruga Jelena, brat Marko i Pepe Imaz.

Prema pisanju španskog lista, u Madridu će uz Đokovića biti i njegov fizioterapeut i kum Miljan Amanović koji je prekinuo saradnju sa Milošem Raonićem.

Na turniru u španskoj prestonici, srpski teniser je prvi nosilac i slobodan je u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv pobednika meča kvalifikanta i Grigora Dimitrova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.