NOLETOV PRIJATELJ JE UDARIO BIZNISMENA 50 PUTA: Tražio je savet od Đokovića, pa podneo ostavku!
Đoković i Gimelstob, Foto: Profimedia

TEŠKI DANI ZA DŽASTINA

NOLETOV PRIJATELJ JE UDARIO BIZNISMENA 50 PUTA: Tražio je savet od Đokovića, pa podneo ostavku!

Gimelstob je 31. oktobra prošle godine više od 50 puta udario biznismena Rendala Keplana, koji je u vezi sa njegovom bivšom suprugom

Objavljeno:

Teniski trener, komentator i predstavnik igrača u bordu direktora ATP Džastin Gimelstob podneo je ostavku posle skandala u kom je učestvovao.

On je prošle nedelje razgovarao sa Novakom Đokovićem i posle toga je doneo odluku da se povuče. Osuđen je tri godine uslovno, uz 60 dana društveno korisnog rada i to zbog nasilja.

Gimelstob je 31. oktobra prošle godine više od 50 puta udario biznismena Rendala Keplana, koji je u vezi sa njegovom bivšom suprugom, sa kojom se još uvek sudi oko podele imovine i starateljstva nad sinom.

- Bila je privilegija to što sam 11 godina bio na svojoj poziciji. Moj posao je prethodnih godina bio da zastupam igrače, ATP i budem ambasador sporta. Pojedini moji izbori i postupci koje sam učinio prošle godine za Noć veštica su to pokvarili. Moja uloga je kreirana tako da radim u korist igrača i sporta i zbog onoga što sam uradio, postao sam teret i smetnja - napisao je na Fejsbuku Gimelstob.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: EPA/Sebastien Nogier

On je otkrio i da je razgovarao sa nekim koga jako ceni (izvesno da je to Novak Đoković)

- Sinoć dok sam razmišljao o svemu, pričao sam sa nekim koga jako cenim. Utešio me je i rekao da u periodima problema i patnje postoji šansa za lični napredak. Pričali smo o neuspehu i kako on nije nešto čega treba da se plašimo, nego da iz njega učimo. Posebno o teoriji "pada unapred". Iskreno se nadam da ću moći to da uradim, naučim iz svojih grešaka i postanem bolja verzija čoveka, ne samo zbog sebe nego i zbog svog sina - zaključio je on.

Njegova ostavka obradovala je veliki broj igrača koji su tražili da se povuče. Među njima su Endi Marej i Sten Vavrinka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.