BIVŠI PREDSEDNIK ATP RASPALIO PO NOVAKU ĐOKOVIĆU: Ako nešto nije polomljeno, ne popravljaj!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

RAZAPELI GA

BIVŠI PREDSEDNIK ATP RASPALIO PO NOVAKU ĐOKOVIĆU: Ako nešto nije polomljeno, ne popravljaj!

On se usprotivio i tome što je završni Masters premešten iz Londona u Torino

Objavljeno:

Opet je najbolji teniser sveta Novak Đoković meta napada sa svih strana.

Razlog je bivši predsednik ATP Kris Kermod zbog koga je imao sukob mišljenja sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom koji su smatrali da Britanac treba da ostane na toj funkciji, ali je ipak smenjen. Srpski teniser je predsednik Saveta igrača, a pošto su teniseri imali podeljeno mišljenje o tome odluka je preneta na tri izabrana predstavnika koji su izglasali Kermodov odlazak.

Rodžer Federer
Rodžer Federer foto: AP/Lynne Sladky

Sada su Španac i Švajcarac dobili podršku.

- Ja uopšte ne znam šta je Đokovićev motiv za celu ovu zbrku. Što se tiče njegove igre, veliki sam navijač i mnogo cenim njegov intelekt. Ponekad, naravno, nije loša stvar malo 'promrdati' stvar. Ali, sa druge strane, ja nikada u životu nisam čuo nijednu jedinu lošu reč za Kermoda - rekao je Klif Drizdejl, bivši predsednik ATP za ESPN.

Rafael Nadal
Rafael Nadalfoto: AP

On se usprotivio i tome što je završni Masters premešten iz Londona u Torino za šta je takođe optužio Đokovića koji se zalagao da poslednje takmičenje u sezoni svake godine bude na nekom drugom mestu kako bi se tenis promovisao svuda u svetu.

- U Londonu imate odličnu halu, turnir koji funkcioniše i profitablan je, i pokazao se kao odličan primer našeg sporta. I, baš zato, nikada nisam razumeo ovu jaku želju da se stvari premeštaju. Ako nešto nije polomljeno, ne popravljaj ga! - zaključio je Drizdejl.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.