SENZACIONALNI ITALIJAN SRUŠIO NADALA: Lajović za titulu protiv Fabija Fonjinija!
Fabio Fonjini, Foto: EPA/Sebastian Nogier

MASTERS U MONTE KARLU

SENZACIONALNI ITALIJAN SRUŠIO NADALA: Lajović za titulu protiv Fabija Fonjinija!

Italijana u finalu čeka Dušan Lajović koji je pobedio Danila Medvedeva

Objavljeno:

Italijanski teniser Fabio Fonjini plasirao se u finale Mastersa u Monte Karlu pošto je u polufinalu savladao kralja šljake Rafaela Nadala sa 2:0, po setovima 6:4, 6:2.

Italijana u finalu čeka Dušan Lajović koji je pobedio Danila Medvedeva. Uspeh italijanskog tenisera je veći kada se zna da je Španac branio titulu u Kneževini.

Finalni meč je na programu u nedelju u 14.30 časova, a ko god da osvoji pehar to će mu biti prvi trofej iz Masters serije u karijeri.

Duel je počeo savršeno za Nadala. Napravio je brejk već u prvom gemu, ali nije uspeo da održi servi pa Fonjini sa dva brejka dolazi u vođstvo. Španac je uspeo da vrati jedan brejk zaostatka posle čega su dva tenisera bili sigurni na svojim servisima. Ponovo je došlo do pada u Špančevoj igri pa je Italijan dobio prvi set sa 6:4.

Izgubljen prvi set potpuno je izbacio Nadala iz ravnoteže, pa je Fonjini lako rivalu oduzimao servis i ubrzo poveo sa 5:1. Do kraja je Nadal uspeo da osvoji još jedan gem, a italijanski teniser je sigurnom igrom osvojio poslednji gem za senzacionalnu pobedu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.