ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE CILJ POSLE PORAZA: Nedostaje mi odlučnost - videćemo kako će se odvijati stvari!
Nije uspeo Novak Đoković, Foto: AP

ATP MONTE KARLO

ĐOKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE CILJ POSLE PORAZA: Nedostaje mi odlučnost - videćemo kako će se odvijati stvari!

Pronašao sam svoju igru pri kraju drugog seta, igrao sam dobro, imao sam nekoliko dobrih gemova u trećem, ali dešava se - rekao je prvi reket sveta

Objavljeno:

Novak Đoković zaustavljen je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu.

Najbolji teniser sveta poražen je u tri seta od Rusa Danila Medvedeva, a srpski as je igrao od sjaja do očaja. Upravo su ga velike oscilacije u igru koštale u duelu protiv nezgodnog Rusa.

Đoković je nakon meča naglasio da još uvek traži svoju igru na šljaci i da jeoš uvek nije psihološki na potrebnom nivou.

– Vodio sam u sva tri servis gema u trećem setu, ali sam ga izgubio. Imao sam gem loptu, ali sam odigrao loše dropšotove, imao sam nekoliko dvostrukih servis grešaka, a stvari mogu brzo da se preokrenu na šljaci. Očigledno je da mi nedostaje odlučnost za neke udarce u pojedinim poenima. Imao sam previše neiznuđenih grešaka, zaista previše. A on je bio veoma strpljiv, igrao je taktički. Pronašao sam svoju igru pri kraju drugog seta, igrao sam dobro, imao sam nekoliko dobrih gemova u trećem, ali dešava se - rekao je Đoković, a preneo Sport klub.

Prvi reket sveta očekuje da uđe u potrebnu formu do početka drugog Grend slem turnira u sezoni, Rolan Garosa. Do starta turnira u Parizu, Đoković će još nastupati na Mastersima u Madridu i Rimu.

– Rolan Garos mi je krajnji cilj na šljaci i ja se nadam, a od mene se očekuje, da igram kako treba na tom turniru. Ovo je bio samo prvi turnir na šljaci, a sezona je duga. Videćemo kako će se odvijati - dodao je Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.